Veenendaal

Veenendaal
Bernard van Kreelpoort 5, 3901 AX Veenendaal
Telefoon: +31 318510059
Ben jij op zoek naar een kookwinkel in Veenendaal? Kom dan langs bij KookComfort Veenendaal! Heb je een nieuwe wokpan, grillpan of koekenpan nodig? Of juist een bestek of bestekset? KookComfort is dé specialist op het gebied van bestek, pannen en keukenmessen. In onze kookwinkel in Veenedaal vind je een ruim assortiment keukengerei van hoge kwaliteit, waaronder: Bestek, pannen en keukenmessen

Openingstijden

Work Time Today: 10:00 - 17:30
maandag Gesloten
dinsdag 10:00 - 17:30
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 17:30
vrijdag 10:00 - 20:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden

   
   
   
   

 

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wij streven altijd naar hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Om deze kwaliteit te waarborgen, test het KookComfort testpanel alle nieuwe producten altijd uitvoerig, voordat wij ze opnemen in het assortiment. Alleen de producten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen, komen ook daadwerkelijk in onze kookwinkel in Veenendaal te liggen. Op deze manier weten wij zeker dat wij onze klanten voorzien van alleen de beste producten.

Dit zie je ook terug in de merken waar wij mee samenwerken. Deze merken staan namelijk bekend om hun goede prijs/kwaliteitsverhouding, velen hebben hier zelfs prijzen voor gewonnen van onafhankelijke testinstituten en consumentenpanels.

Enkele van deze topmerken zijn:

Advies op maat

Wij bieden in onze kookwinkel in Veenendaal voor ieder kookniveau en voor iedere portemonnee een passend assortiment. Welke wokpan of welk koksmes voor jou de beste optie is, hangt namelijk af van jouw wensen, eisen en budget. Zo zal een professionele chef in veel gevallen bereid zijn om meer te betalen voor de beste kwaliteit dan een hobbykok, voor wie een gangbaarder, voordeliger model ook voldoet aan de eisen.

We combineren jouw wensen en eisen met onze productkennis, om zo samen het product te vinden dat het beste bij jouw niveau en situatie past. Om je nieuwe pan of mes vervolgens zo lang mogelijk in optimale staat te houden, geven we je uiteraard ook advies over het onderhoud van je aankoop.

Graag tot ziens in de KookComfort kookwinkel in Veenendaal!

Openingstijden

Routebeschrijving

Onze kookwinkel in Veenendaal ligt aan de Bernard van Kreelpoort 5, in een mooi gerestaureerd oud fabriekspand. Vanuit heel Veenendaal eenvoudig met de fiets of auto te bereiken en handig te combineren met een bezoekje aan het centrum. Ben je op zoek naar een kookwinkel in Utrecht of een kookwinkel in Zeist? Dan is het zeker de moeite waard om even langs te komen bij KookComfort Veenendaal. Via de A12 afslag 23 (Veenendaal-West) ben je in vanaf Utrecht in een half uur (en vanaf Zeist nog iets minder) in Veenendaal.

Openbaar vervoer

Ga je liever met het openbaar vervoer? Vanaf bushaltes Centrum/Wolweg en Zwaaiplein loop je binnen minder dan vijf minuten naar onze kookwinkel in Veenendaal.

 

Praktische informatie

Er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van onze kookwinkel, zoals bij de parkeergarage Arie van Hensbergen, Parkeergarage Tricotage of Parking Veenendaal, elk binnen een straal van 100 meter.