Uden

Uden
Sacramentsweg 15, 5401 GR Uden
Telefoon: +31 413745050
Ben jij op zoek naar een kookwinkel in Uden? Kom dan langs bij KookComfort Uden! Heb je een nieuwe wokpan, grillpan of koekenpan nodig? Of juist een bestek of bestekset? KookComfort is dé specialist op het gebied van bestek, pannen en keukenmessen. In onze kookwinkel in Uden vind je een ruim assortiment keukengerei van hoge kwaliteit, waaronder: Bestek, pannen en keukenmessen

Openingstijden

Work Time Today: 09:30 - 17:30
maandag Gesloten
dinsdag 09:30 - 17:30
woensdag 09:30 - 17:30
donderdag 09:30 - 17:30
vrijdag 09:30 - 17:30
zaterdag 09:30 - 17:30
zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden

05-04-2022 Gesloten i.v.m. personele bezetting
06-04-2022 Gesloten i.v.m. personele bezetting
07-04-2022 Gesloten i.v.m. personele bezetting
08-04-2022 Gesloten i.v.m. personele bezetting
09-04-2022 Gesloten i.v.m. personele bezetting

 

Door kookliefhebbers, voor kookliefhebbers

KookComfort is opgericht door kookliefhebbers, voor kookliefhebbers. Het KookComfort testpanel test ieder product uitvoerig voordat wij het opnemen in ons assortiment. Voldoet het niet aan onze hoge kwaliteitseisen? Dan komt het ook niet in onze kookwinkel in Uden te liggen. Zo weten wij zeker dat we alleen pannen en bestek verkopen waar we zelf volledig achter staan.

Dit zie je ook terug in de merken van de producten die in onze kookwinkel liggen. Deze staan stuk voor stuk bekend om hun bestek, pannen en messen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Veel merken hebben bovendien al regelmatig prijzen gewonnen van onafhankelijke testinstituten en consumentenpanels op het gebied van prijs/kwaliteitsverhouding. Enkele merken die je in de KookComfort kookwinkel in Uden kan tegenkomen zijn:

 

Advies op maat

In onze kookwinkel in Uden streven we ernaar om iedere klant advies op maat te geven. In ons assortiment vind je voor ieder kookniveau en iedere portemonnee passende producten. Of je als professionele chef op zoek bent naar de beste koekenpan of scherpste keukenmessen, of dat je net zelf een ei kan bakken, iedereen is bij ons welkom. Onze specialisten adviseren je graag in welke pan of welke messenset het beste bij jouw wensen en eisen past.

Om zo lang mogelijk van je keukengerei te kunnen genieten, is het belangrijk dat je het goed onderhoudt. Mag je nieuwe pan of bestek wel of juist niet in de vaatwasser? En hoe zorg je ervoor dat je messen scherp blijven? We adviseren je graag.

Graag tot ziens!

 

Openingstijden

Routebeschrijving

De KookComfort kookwinkel in Uden zit gevestigd aan de Sacramentsweg 15, in het centrum van Uden. Vanuit geheel Uden makkelijk bereikbaar met de fiets of auto. Neem op de A50 afslag 13 Volkel. Vanaf hier ben je in 5 minuten in het centrum van Uden. Er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand, bijvoorbeeld op de Markt, bij Theater Markant, Promenade 37 parking of aan de Pastoor Spieringstraat.

 

Openbaar vervoer

Kom je liever met de bus? Stap dan uit bij het busstation van Uden, vanaf hier is het nog 6 minuten lopen naar onze kookwinkel in Uden

 

Praktische informatie

Ook als je in de buurt van Uden woont en op zoek bent naar een kookwinkel in Oss of kookwinkel in Veghel, is de KookComfort kookwinkel in Uden zeker een bezoekje waard. Leuk om te combineren met een dagje shoppen in Uden.