Vergelijk merken, modellen en prijzen - Advies op maat - Winkels

Tristar broodrooster kopen? Dit zijn de beste Tristar broodroosters van 2024!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe en goede Tristar broodrooster helpen wij jou graag bij het maken van een verstandige keuze. Ons team heeft veel onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden en onze specialisten hebben voor jou de 10 beste Tristar broodroosters van dit moment geselecteerd. We helpen je hierbij dus een handje en zo kies je eenvoudig een Tristar broodrooster die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen! We letten in onze tests onder andere op de prijs, de betrouwbaarheid en de verkrijgbaarheid. In ons overzicht vind je dus alleen maar actuele informatie over de Tristar broodrooster die wij hebben getest.

Uitgelicht: 10x de beste Tristar broodrooster keuzes van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Tristar broodroosters van nu. We werken onze lijst dagelijks bij, dus je hebt altijd een goede Tristar broodrooster te pakken voor de beste prijs!

Broodrooster Tristar BR-1025 - 2 Sleuven - 6 Standen en Kruimellade - Voor 2 boterhammen - Toaster - Zwart, Tristar

★★★★★
19,14
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De compacte Tristar BR-1025 Broodrooster biedt ruimte aan twee sneetjes brood. De handige uitschuifbare kruimellade maakt het schoonmaken eenvoudig. Daarnaast kan je de broodrooster netjes opbergen door het snoeropbergsysteem. De glanzend zwarte behuizing maakt de Tristar Broodrooster een...

Tristar Broodrooster BR-1009 - 6 instelbare bruiningsstanden - 2 sleuven voor 2 boterhammen - Wit, Tristar

★★★★★
17,16
15,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De compacte Tristar BR-1009 Broodrooster biedt ruimte aan twee sneetjes brood. Deze broodrooster heeft zes bruiningsstanden en een handig opwarmrekje voor broodjes.

Twee korte sleuven
De korte sleuven maken het mogelijk om twee boterhammen tegelijkertijd te...

Broodrooster Tristar BR-1013 - 2 Sleuven - 6 Standen en Kruimellade - Voor 2 boterhammen - Toaster - Wit, Tristar

★★★★★
20,49
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De compacte Tristar BR-1013 Broodrooster biedt ruimte aan twee sneetjes brood. De handige uitschuifbare kruimellade maakt het schoonmaken eenvoudig. Daarnaast kan je de broodrooster netjes opbergen door het snoeropbergsysteem.

Twee korte sleuven
De korte sleuven...

Broodrooster Tristar BR-1022 – 2 Sleuven – 6 Standen en Kruimellade - Voor 2 boterhammen - Toaster - RVS, Tristar

★★★★★
24,70
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De compacte Tristar BR-1022 Broodrooster biedt ruimte aan twee sneetjes brood. Extra handig zijn de ontdooi- en opwarmfunctie waarmee je ook bevroren boterhammen kan ontdooien en broodjes weer krokant kan maken. De stijlvolle zwarte behuizing heeft roestvrijstalen accenten voor een extra luxe...

Tristar Vlakke Broodrooster BR-2400 - 23 x 20 cm - voor Brood, Bagels en Croissants - Wit, Tristar

★★★★★
32,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Wil je graag grote sneden brood of bagels roosteren, maar is een traditionele broodrooster niet groot genoeg? Kies dan voor de Tristar BR-2400 Vlakke Broodrooster. Deze broodrooster is namelijk vlak waardoor je vanaf de onderkant grote sneden of meerdere croissants kan roosteren.

...

PD-887W WIT, Tristar

19,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Geniet

Tristar BR-1046 Broodrooster, Tristar

★★★★★
50,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

RVS broodrooster met 2 lange sleuven voor 4 kleine boterhammen of 2 lange boterhammen
per sessie. Voorzien van annuleer-, reheat-, en ontdooifunctie. Dankzij de thermostaat,
kruimellade en broodjesopzetrek praktisch in gebruik en schoon te maken.


Wat kost een gemiddeld?

Wil je een kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een . De gemiddelde aankoopprijs van een is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €25,57.

Wat is een goede goedkope ?

Nu je de gemiddelde prijs van een weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €25,57 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte op Bol.com. Zo vinden we in de Tristar Broodrooster BR-1009 - 6 instelbare bruiningsstanden - 2 sleuven voor 2 boterhammen - Wit de goedkoopste beste verkochte .

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 is 3.83 sterren.

De met de beste reviews is de PD-887W WIT. Bij de aanschaf van deze ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de PD-887W WIT. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kookcomfort
Logo
Shopping cart