Skottsberg Koekenpan Carbon steel Cookware 28 cm

Besparing 47%
Speciale prijs € 59,95 20% Extra
kassakorting
Sale Price € 47,96
Op voorraad
ART NR
103634
Skottsberg Koekenpan Carbon steel Cookware 28 cm
checkmark

6 echte winkels

checkmark

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis (ma t/m vrij)

checkmark

Adviseurs bereikbaar op werkdagen 085-0067230

checkmark

Ranking productkwaliteit d.m.v. sterren

Productomschrijving

 

Ontwerp

 

De carbonsteel serie van Skottsberg is niet alleen een ware essential voor fans van professionele bak- en braadpannen maar bovendien onmisbaar voor kookliefhebbers die 100 % gezonde voedselbereiding hoog in het vaandel hebben staan.

 

De body van deze serie is gemaakt van carbonstaal. Dit zuivere materiaal is door een nieuw nitriding proces intens verhard, daardoor vormvast, en snel op temperatuur zonder hotspots. Door het ontbreken van een anti-stickcoating kan de temperatuur extra hoog opgestookt worden. De ideale combinatie om kort, op hoge temperatuur, vlees, vis of je Vega burger dicht te schroeien.

 

De binnenkant is zeer glad en af fabriek ingebrand met 100% natuurlijke plantaardige arachideolie. Deze behandeling beschermt het staal tegen corrosie en geeft de pan een mooie zwarte kleur en bovendien een natuurlijke antiaanbakfunctie voor 100% foodsafe bakken en braden. (100% vrij van PFOA, Teflon, GenX en andere PFAS.)

 

De mat gesatineerde rvs steel, met ophangoog, is vastgezet met 2 pompnagels. Dit is de meest sterke verbinding die mogelijk is. Veilig!

 

De matte rvs-steel is afgezet tegen de mat zwarte body een niet te missen stijlaccent.

 

Belangrijkste Kenmerken

 

 • 100% natuurlijke materialen. De pan is gemaakt van Pure Iron (99.96%) en voorzien van 100% foodsafe bescherming laag (ingebrand met natuurzuivere Arachideolie). Dit beschermt de pan tegen corrosie en voorkomt het “aanzetten” van voedsel.
 • Doelgroep de kookliefhebbers die gaan voor écht duurzaam. Deze serie is 100% foodsafe door het gebruik van louter natuurlijke materialen en heeft een zéér lange levensduur.
 • 3-5 persoonshuishouden. De inhoud is geschikt voor een 3-5 persoonshuishouden.  
 • Geen antiaanbaklaag 100% vrij van PFOA, PTFE GenX of andere PfAS. Dit maakt een 100% gezonde voedselbereiding onder hoge temperaturen mogelijk.
 • 100% duurzaam door de zéér lange levensduur en het gebruik van louter natuurlijke materialen verdiend deze serie met recht het predicaat duurzaam.
 • RVS greep is verklonken door 2 pompnagels. Dit is de meest sterke verbinding. Veiligheid boven alles!
 • Uitgebreid gebruik en onderhoud boekje inclusief
 • BBQ bestendig ja
 • Ovenbestendig ja
 • Gebruiksklaar ja nieuw uit de doos direct klaar voor gebruik.
 • Geschikt voor elke hittebron gas, ceramisch, inductie
 • Vaatwasmachine bestendig nee! Deze tast de natuurlijke beschermlaag aan waardoor de corrosiebescherming en de antistickfunctie verloren gaat. 
 • 10 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten. Fout onderhoud uitgesloten. (Zie onderhoud voorschriften)

 

Onderhoud

 

 • Nieuw uit de doos 1x afwassen met een zachte afwas spons heet water en een miniem beetje sop.
 • Na gebruik niet voorweken maar de half warme pan reinigen met heet water (geen sop!) en een zacht afwassponsje. Daarna goed afdrogen.
 • Invetten na het afdrogen invetten met 100% plantaardige olie. Bij voorkeur Arachideolie of lijnzaadolie of de inbrand olie van Skottsberg. Géén Olijfolie (koud geprest) deze verbrand.
 • !Nooit in de vaatwasser! 
 • Volg de uitgebreide gebruik en onderhoud instructies. Het bijgesloten boekje leest makkelijk weg. Zo leer je bakken als een échte Chef!

 

Inbranden

De pan kent géén chemische antiaanbaklaag. De antistickfunctie/bescherming laag wordt verkregen door de pan in te branden met 100% plantaardige olie. Dit proces beschermd de pan ook tegen corrosie. Door gebruik wordt de antikleef functie steeds beter en beter. Dit proces kun je versnellen door de nieuwe pan in te vetten met plantaardige olie en daarna op hoog vermogen door te verhitten. Zet de afzuigkap op vol vermogen en laat de pan enige minuten walmen. Daarna aflaten koelen, vetrestanten verwijderen met stevig keukenrol en afspoelen met heet water (geen sop!). Daarna klaar voor gebruik!

 

Afmetingen

Diameter

28 cm

Hoogte

Volgt nog

Inductie Disk

Volgt nog

Gewicht

Volgt nog

 

Skottsberg

 

Het merk Skottsberg is er voor mensen die bezig zijn met behoefte in plaats begeerteThe essentials for life and the essentials for living 

 

Gemaakt voor kookliefhebbers die genoeg hebben aan functionele spullen en daarvan kunnen genieten. Het ontwerp en materiaal is zowel traditioneel en ambachtelijk, als modern en actueel qua design en productie.

 

Met respect voor materiaal en vakmanschap. Het beste van alle tijden waardoor een superieure kwaliteit wordt bereikt.

Specificaties

Specificaties
Aantal delen1-delig
Diameter28 cm
Warmte bronElectrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch
MerkSkottsberg
Beste inductiepanJa
Materiaal Pan Carbon Staal
Soort KwaliteitKoekenpan
oven geschiktJa
vaatwasser bestendigNee
Maak je aankoop compleet