Vergelijk merken, modellen en prijzen - Advies op maat - Winkels

Roosendaal

Rosada 77
4703 TB Roosendaal
E-mail: info@kookcomfort.nl

Ben jij op zoek naar een kookwinkel in Roosendaal? Kom dan langs bij KookComfort Roosendaal! Heb je een nieuwe wokpan, grillpan of koekenpan nodig? Of juist een bestek of bestekset? KookComfort is dé specialist op het gebied van bestek, pannen en keukenmessen. In onze kookwinkel in Roosendaal vind je een ruim assortiment keukengerei van hoge kwaliteit, waaronder: bestek, pannen en keukenmessen.

26-03-2023 – KookComfort sluit de deuren voorgoed. Lees hier meer over het faillissement van KookComfort.
23-02-2024 – KookComfort gaat verder als advies website voor consumenten.

Openingstijden

maandag10:00 – 20:00

dinsdag10:00 – 20:00

woensdag10:00 – 20:00

donderdag10:00 – 20:00

vrijdag10:00 – 20:00

zaterdag10:00 – 20:00

zondag10:00 – 20:00

Topmerken voor een scherpe prijs

Het Designer Outlet Center Roosendaal staat natuurlijk bekend als dé plek waar je producten van bekende merken voor scherpe prijzen kan kopen. Ook bij de KookComfort kookwinkel in Roosendaal vind je producten van topmerken van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. Veel merken in ons assortiment hebben prijzen gewonnen van onafhankelijke instituten en consumentenpanels op het gebied van hun sterke prijs/kwaliteitsverhouding.

Enkele merken die je in onze winkel kan vinden zijn:

Alle producten die je in onze kookwinkel in Roosendaal vindt, zijn uitvoerig getest door het Kookcomfort testpanel. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je enkel kookbenodigdheden in onze winkel vindt die aan de hoge kwaliteitseisen van ons eigen testpanel voldoen en waar wij dus volledig achter staan.

Advies op maat

Wat je kookniveau ook is, iedereen kan bij KookComfort Roosendaal terecht. Wij vinden het dan ook belangrijk om iedere klant advies op maat te geven. Als beginnende thuiskok zal je waarschijnlijk andere wensen en eisen hebben voor een nieuwe koekenpan, dan als professionele chef. Ook het budget verschilt van klant tot klant.

De specialisten in de KookComfort kookwinkel in Roosendaal kennen het assortiment door en door. Deze kennis gebruiken we om jou te adviseren, zodat we samen tot de beste keuze komen op basis van jouw wensen, eisen en budget.

Heb je concrete vragen over een bepaalde pan, keukenmes of ander product uit onze kookwinkel? Wij helpen je graag. Uiteraard geven we je ook tips voor het onderhoud van je nieuwe bestekset of pan, zodat jij zo lang mogelijk kan genieten van je aangeschafte product.

Graag tot ziens bij KookComfort kookwinkel in Roosendaal!

Routebeschrijving

De KookComfort kookwinkel in Roosendaal is gevestigd in Designer Outlet Roosendaal, aan de Rosada 77. Vanaf de A17 eenvoudig te bereiken via afslag 19 Roosendaal-West. Kom ook eens langs als je op zoek bent naar een kookwinkel in Bergen op Zoom of een kookwinkel in Oosterhout. Door onze gunstige ligging aan de A17, zitten wij op slechts een klein kwartiertje rijden van Bergen op Zoom en een half uur van Oosterhout.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is onze KookComfort winkel in Roosendaal goed te bereiken. Vanaf station Roosendaal ben je met 10 minuten met de bus bij bushalte Designer Outlet.

Praktische Informatie

Combineer je bezoek aan KookComfort Roosendaal met een dagje shoppen in het Designer Outlet. Met 185 winkels van bekende merken met hoge kortingen is er voor ieder wat wils

Kookcomfort
Logo
Shopping cart