Retourbeleid

Spijt van je bestelling? Niet tevreden over een artikel? Elk product dat je online bij ons koopt, mag je binnen 14 dagen retour sturen. Zonder opgaaf van redenen. Wij storten het aankoopbedrag dan terug en zorgen ervoor dat de retourzending voor u kosteloos is.

Let op! Deze service geldt alleen voor internetaankopen en niet bij aankopen in de KookComfort winkels. 

Retourprocedure:

Retourneren is alleen mogelijk wanneer je gebruik wilt maken van het 14 dagen herroepingsrecht voor internetaankopen/kopen op afstand. Het retourbeleid is alleen van toepassing op artikelen die gekocht zijn via www.kookcomfort.nl

 

Let op: Artikelen waarop het herroepingsrecht voor internetaankopen niet (meer) van toepassing is sturen wij ongefrankeerd aan de zender retour.

   - Meld ons per mail (info@kookcomfort.nl) dat u voornemens bent uw aankoop te retourneren, wij zorgen er dan voor dat u per email een retourlabel ontvangt en uw zending kosteloos bij de dichtstbijzijnde DPD(DPD ParcelShop) aan kunt bieden.

   - Download en print het retourformulier.

   - Vul het retourformulier volledig in.

   - Uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je retourzending storten wij het aankoopbedrag terug op je bankrekening. (Bij deelretour; komt het totaal bedrag onder de gratis verzendgrens zullen de verzendkosten in mindering worden gebracht op het creditbedrag.)

 

Voorwaarden voor retourneren:

   - Het artikel is gekocht op www.kookcomfort.nl in de afgelopen 14 dagen

   - Kosteloos retour, mits u gebruik maakt van ons retourlabel via DPD

   - Het artikel is nog in nieuwe, ongebruikte staat

   - Het artikel bevindt zich in de originele, onbeschadigde fabrieksverpakking

   - Je hebt het volledig ingevulde retourformulier bijgesloten.

   - Bij deelretour; komt het totaal bedrag onder de gratis verzendgrens zullen de verzendkosten in mindering worden gebracht op het creditbedrag.

 

Heb je vragen over de retourprocedure?
Neem dan contact op met onze klantenservice. Telefoon: 085 – 0067230 (tijdens kantooruren). E-mail: info@kookcomfort.nl