Vergelijk merken, modellen en prijzen - Advies op maat - Winkels

Philips broodrooster kopen? Dit zijn de beste Philips broodroosters van 2024!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe en goede Philips broodrooster helpen wij jou graag bij het maken van een verstandige keuze. Ons team heeft veel onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden en onze specialisten hebben voor jou de 10 beste Philips broodroosters van dit moment geselecteerd. We helpen je hierbij dus een handje en zo kies je eenvoudig een Philips broodrooster die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen! We letten in onze tests onder andere op de prijs, de betrouwbaarheid en de verkrijgbaarheid. In ons overzicht vind je dus alleen maar actuele informatie over de Philips broodrooster die wij hebben getest.

Uitgelicht: 10x de beste Philips broodrooster keuzes van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Philips broodroosters van nu. We werken onze lijst dagelijks bij, dus je hebt altijd een goede Philips broodrooster te pakken voor de beste prijs!

Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster - Zwart, Philips

★★★★★
28,97
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Maak elke keer weer de lekkerste geroosterde broodjes met de Philips Daily HD2581/90 broodrooster . Dit compacte broodrooster wordt geleverd met 8 standen en 2 grote, variabele broodsleuven zodat jouw brood
regelmatig wordt geroosterd, ongeacht de broodsoort. Met de...

Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster - Zwart, Philips

★★★★★
33,69
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Elke dag goudbruin geroosterd brood met de Philips HD2590/90. Een broodrooster met een extra lange sleuf en 8 instellingen voor een gelijkmatig, goudbruin resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe jij jouw brood graag eet. De ingebouwde opzethouder voor broodjes biedt plaats...

Philips Viva HD2650/90 - Broodrooster, Philips

★★★★★
55,00
52,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Volledig metalen broodrooster met extra brede sleuf en zelfcentrerende functie voor gelijkmatige bruining ongeacht de dikte van het brood. Bij de Philips Viva HD2650/90 - Broodrooster kan je kiezen uit verschillende bruiningsopties en gebruik de geïntegreerde opzethouder. Zo...

Philips Daily HD2590/00 - Broodrooster - Wit, Philips

★★★★★
36,89
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Elke dag goudbruin geroosterd brood met de Philips HD2590/00 . Een broodrooster met een extra lange sleuf en 8 instellingen voor een gelijkmatig, goudbruin resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe jij jouw brood graag eet. De ingebouwde opzethouder voor broodjes biedt plaats...

Philips Daily HD2581/00 - Broodrooster - Wit, Philips

★★★★★
29,10
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met dit Philips Daily HD2581 broodrooster maak je elke keer weer de lekkerste geroosterde broodjes. Dankzij de twee grote broodsleuven van instelbare breedte en de functie voor variabele bruining ben je altijd verzekerd van gelijkmatig, perfect geroosterd brood. Het apparaat is eenvoudig...

Philips Eco Conscious Edition HD2640/10 - Broodrooster, Philips

★★★★★
49,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Maak jouw geroosterd brood precies zoals je het elke ochtend graag wilt hebben. De Philips Eco Conscious Edition HD2640/10 - Broodrooster is duurzaam ontworpen met 100% bio-based plastic en energiezuinige functies voor een kleine stap naar een groenere toekomst. Het...

Philips Viva HD2692/90 - Broodrooster - Zwart, Philips

★★★★★
48,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Roestvrijstalen broodrooster met lange sleuf en 8 instellingen en een extra brede sleuf voor een gelijkmatig, goudbruin resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe je jouw brood graag eet. De ingebouwde opzethouder van de Philips Viva HD2692/90 - Broodrooster - Zwart voor...

Philips Daily HD2516/90 - Broodrooster, Philips

★★★★★
37,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze compacte Philips Daily HD2516/90 broodrooster wordt geleverd met 8 standen en 2 grote, variabele broodsleuven zodat jouw brood regelmatig wordt geroosterd, ongeacht de broodsoort. Met de ingebouwde opzethouder kun je ook jouw favoriete broodjes of gebak opwarmen.

...

Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster - Grijs, Philips

★★★★★
33,32
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Als je op zoek bent naar huishoudelijke apparaten tegen de beste prijzen, mis dan de Broodrooster Philips HD2581/10 niet, samen met een uitgebreide selectie van kleine huishoudelijke apparaten!

  • Land/regio van fabricage: China
  • Kleur: Grijs
  • ...

Philips Viva Collection HD2639/90 - Broodrooster - RVS, Philips

★★★★★
61,24
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Geweldige tosti's, dik en dun. 10% bredere sleuf. Dankzij de Philips Viva Collection HD2639/90 - Broodrooster met afstelbare sleuf wordt uw tosti, dik of dun, altijd perfect in het midden gehouden voor gelijkmatig roosteren.

Kenmerken van de Philips HD2639/90

...


Wat kost een gemiddeld?

Wil je een kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een . De gemiddelde aankoopprijs van een is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €40,60.

Wat is een goede goedkope ?

Nu je de gemiddelde prijs van een weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €40,60 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte op Bol.com. Zo vinden we in de Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster - Zwart de goedkoopste beste verkochte .

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 is 4.1 sterren.

De met de beste reviews is de Philips Viva HD2650/90 - Broodrooster. Bij de aanschaf van deze ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster - Zwart. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kookcomfort
Logo
Shopping cart