Tri-ply pannen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Jij zoekt tri ply pannen? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Bij KookComfort hebben we tal van tri ply pannen in het assortiment. Vraag je je nu misschien af wat tri ply is? Ook dat leggen we je graag uit op een pagina met alle informatie over tri-ply technologie.

Het komt erop neer dat tri ply een drielaags materiaal is dat uit één stuk wordt gestanst. Dit maakt de pan naadloos en zorgt er tevens voor dat zowel vuil als bacteriën geen kans krijgen. De binnenste laag is 18-10 edelstaal dat 100% veilig is om mee te koken. De kern is gemaakt van aluminium, dat zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverspreiding over de hele pan waardoor er sprake is van een gelijkmatig garingsproces. Naast dat de pan zeer snel opwarmt, houdt het ook goed de warmte vast.

Hierdoor hoeft er minder vermogen te worden gevraagd van de (inductie)kookplaat en dat levert een energiebesparing op tot wel 40%! Aan de buitenkant is een tri ply pan voorzien van nog een laag 18-0 edelstaal. Dit type edelstaal heeft een hoog magnetisch gehalte waardoor je inductieplaat de pan 100% detecteert en er geen vermogen verloren gaat. Zo haal je het meeste rendement uit je inductieplaat.

Genoeg over de techniek die achter tri ply pannen zit, je wilt natuurlijk weten welke pannen we in ons assortiment hebben. Als het om tri ply gaat, dan heb je een ruim keuze. Zo kun je kiezen voor koekenpannen in diverse formaten, steelpannen in verschillende afmetingen, kookpannen en we hebben ook een complete set van tri ply pannen in onze collectie.

Ongetwijfeld hebben we ook de perfecte tri ply pan voor jou in onze webshop beschikbaar.

Tri ply pannen bestellen bij KookComfort

Heb je de juiste pannen op onze site gevonden? Of het nu gaat om een bestelling om professioneel te gebruiken of lekker voor thuis in de keuken, een bestelling bij ons plaatsen is ontzettend gemakkelijk. Met één druk op de knop plaats je het juiste product of de juiste producten in de winkelwagen. Hierna is een bestelling plaatsen ontzettend eenvoudig.

Vul je afleveradres in en kies voor een passende betaalmethode. Hierna gaan we direct voor jou aan de slag. Doe je een bestelling voor tri ply pannen op werkdagen voor 16:00? Dan heb je de bestelling morgen al in huis!

Heeft je bestelling een waarde van €60,- of meer, dan is de verzending gratis! Heb je na het lezen van deze informatie over tri ply pannen nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, ze zijn telefonisch te bereiken op het nummer: 085-00 67 230 of gebruik ons contactformulier.

Wij wensen je in ieder geval alvast veel kookplezier met je nieuwe pannen