Skottsberg Grillpan NO1 Gietijzer 28 cm

Besparing 33%
Speciale prijs € 79,90
Uitverkocht
ART NR
102926
Skottsberg Grillpan gietijzer 28 cm
checkmark

6 echte winkels

checkmark

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis (ma t/m vrij)

checkmark

Adviseurs bereikbaar op werkdagen 085-0067230

checkmark

Ranking productkwaliteit d.m.v. sterren

Productomschrijving

 

Ontwerp

 

Met de NO1 pannenserie laat de designer het DNA zien van het merk Skottsberg . De gebruikte materialen stammen uit de tijd van de pioniers begin 20e eeuw zoals de Zweed Skottsberg er een van was. Eerlijke, natuurlijke materialen in een mooi Scandinavisch design voor 100% foodsafe bakken en braden. De zeer lange levensduur - deze pannen kunnen bij het juiste onderhoud generaties lang doorgegeven worden binnen de familie - draagt voor een groot deel bij aan het predicaat duurzaam.

 

De body van de pan is gemaakt van gietijzer. Dit natuurlijke materiaal is af fabriek ingebrand met 100% natuurzuivere arachideolie. Door dit inbrand proces is de body beschermd tegen corrosie,  en verkrijgt de pan een natuurlijke/biologische anti-stickfunctie en een prachtige zwarte kleur waarbij de structuur van het gietijzer zichtbaar blijft.

 

De mat geborstelde RVS steel afgezet tegen de smooth zwarte body geeft een extra stijlaccent. Minimalisme het kenmerk van Scandinavisch design komt hiermee volledig tot uiting. 

 

Belangrijkste kenmerken:

 

 • Beste inductie pan* deze pan is bekroond met het predicaat beste inductiepan voor zorgeloos inductie koken. Maar daardoor ook geschikt voor de traditionele gas-keramische kookplaat.
 • Afgiet tuit door de hoge ribbels ligt je steak /vismoot niet in het vocht voor een krokant resultaat met de bekende markante grillstrepen. De afgiettuit maakt het mogelijk overtollig vocht/vet af te gieten.
 • Duurzaam product door het gebruik van 100% natuurlijke materialen en de zeer lange levensduur verdienen Skottsberg producten het predicaat duurzaam
 • 100 % foodsafe het gebruik van 100% natuurlijke materialen voor gezond bakken en braden
 • Warmte distributie is optimaal daardoor zeer geschikt om onder intense hitte een steak/vismoot dicht te schroeien. Bij het gebruik van lage temperatuur de ideale sudder pan voor stoofschotels en stoofvlees zoals draadjesvlees
 • Lange levensduur het materiaal gietijzer heeft bij het juiste onderhoud een zeer lange levensduur. Deze pannen worden generaties lang doorgegeven binnen de familie.
 • Biologische anti-aanbak laag door het inbranden met 100% plantaardige olie wordt een 100% foodsafe anti-stickfunctie verkregen ( 100 % vrij van PTFE en PFOA ). Door het gebruik van de pan wordt deze functie nog beter.
 • Design eerlijke materialen uitgevoerd in een minimalistisch Scandinavisch design maakt van de NO1 pannenserie een ware eye-catcher in iedere keuken.
 • RVS steel de mat geborstelde RVS steel is verklonken met 2 pompnagels aan de body van de pan. Dit is meest sterke verbinding die bestaat, veilig ! De steel is ergonomische gevormd voor de juiste balans en goede grip onder alle omstandigheden.
 • Ovenbestendig door de stalen greep zijn de NO1 pannen geschikt voor de oven tot maximaal 250 C
 • Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inclusief
 • Uit te breiden de NO1 serie heeft een complete bak en braadserie zie groene button.
 • Levenslange garantie op materiaal en productie fouten bij het juiste onderhoud.
.

 

Onderhoud

 

Ingebrand gietijzer kan een leven lang meegaan bij het juiste onderhoud:

 1. Nieuw uit de doos volstaat het reinigen met heet water (zonder sop!)
 2. Na gebruik het overtollige braadvet verwijderen met een stevig stuk keukenrol. Daarna de pan reinigen met heet water (zonder sop!).Goed afdrogen en daarna invetten met plataardige olie (geen olijfolie) deze verbrand. Gebruik bijvoorbeeld arachideolie/zonnebloem olie
 3. Opbergen in een droge ruimte.
 4. Geen grote koude /warmte wisselingen. Bij voorbeeld een hete pan onder een koude kraan.
 5. Eventuele roestvorming is eenvoudig te verwijderen met ruwe droge doek of een schuursponsje. Daarna in olien.
 6. Niet vaatwasmachine bestendig .Agressieve (vaatwas) schoonmaakmiddelen maar ook sop ontvetten de pan daardoor verdwijnt de natuurlijke/biologische anti-stick functie en beschermlaag tegen corrosie.

 

 

Afmetingen

Diameter

28 cm

Inductiezone

25 cm – voor zone 22-24 cm

Gewicht

2900 gram


 

Skottsberg

 

Het merk Skottsberg is er voor mensen die bezig zijn met behoefte in plaats begeerte. The essentials for life and the essentials for living Gemaakt voor kookliefhebbers die genoeg hebben aan functionele spullen en daarvan kunnen genieten. Het ontwerp en materiaal is zowel traditioneel en ambachtelijk, als modern en actueel qua design en productie. Met respect voor materiaal en vakmanschap. Het beste van alle tijden waardoor een superieure kwaliteit wordt bereikt.

 

* getest door kookcomfort testpanel

Specificaties

Specificaties
Warmte bronElectrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch
MerkSkottsberg
Beste inductiepanJa
oven geschiktJa
vaatwasser bestendigNee