Ronneby Bruk Maestro pannen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Als je er eenmaal mee gebakken hebt, wil je niet meer anders: Ronneby Bruk Maestro pannen. Deze pannen van pre-seasoned gietijzer hebben een natuurlijke anti-aanbaklaag van plantaardige olie die in de fabriek is ingebrand. Hierdoor zijn Ronneby Bruk Maestro pannen 100% vrij van PTFE en PFOA.

Deze gietijzeren pannen hebben een vuurvaste metalen steel voor een tijdloos en stoer design. Een tijdloos design is bovendien erg handig, want bij het juiste onderhoud gaan de pannen van Ronneby en Bruk wel een leven lang mee! Duurzame pannen van hoge kwaliteit dus!

Ronneby Bruk Maestro pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, van inductie tot gas. Let wel op dat je bij het schoonmaken geen afwasmiddel gebruikt, dit tast namelijk de natuurlijke anti-stick coating aan. Op de productpagina van iedere pan leggen we je daarom uit hoe je de pan het beste na gebruik kan schoonmaken en wat je kan doen als de natuurlijke beschermlaag is aangetast. Zolang de pan na gebruik elke keer op de juiste manier onderhouden wordt, is onderhoud op de lange termijn niet nodig.

Ronneby Bruk Maestro pan bestellen

Of je nou op zoek bent naar een koekenpan, wokpan of een pannenkoekenpan uit de Maestro lijn van Ronneby Bruk, bij KookComfort slaag je altijd. De koekenpannen en grillpannen zijn bovendien beschikbaar in verschillende formaten, zodat er altijd een een Ronneby Bruk Maestro pan is die bij jou past. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, zeker als je je bedenkt dat je er de rest van je leven mee kan doen!

Als je je Ronneby Bruk Maestro pan op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw pan de volgende dag al bij je bezorgd wordt. Verzending is bovendien gratis bij bestellingen met een waarde boven de €60. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn of wil je toch een grotere of juist kleinere pan? Geen probleem, je kan je bestelling in een ongeopende verpakking binnen 14 dagen gratis retourneren. 

Heb je na aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen over Ronneby Bruk Maestro pannen? Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar via 085-0097230 of stel je vraag via het contactformulier.