Pannendeksel

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 18

Aflopend sorteren
 1. IMF Deksel los Glas 22 cm
  Adviesprijs € 10,25 Speciale prijs € 6,45
 2. Valira Glazen deksel Aire 22 cm
  Adviesprijs € 28,95 Speciale prijs € 19,95
 3. Valira Glazen deksel Aire 26 cm
  Adviesprijs € 35,95 Speciale prijs € 23,95
 4. Valira Glazen deksel Aire 30 cm
  Adviesprijs € 38,95 Speciale prijs € 25,95
 5. Valira Glazen deksel Aire 24 cm
  Adviesprijs € 29,95 Speciale prijs € 19,95
 6. IMF Deksel los Glas 26 cm
  Adviesprijs € 11,75 Speciale prijs € 7,25
 7. ELO Glazen Deksel 16 cm
  Adviesprijs € 10,95 Speciale prijs € 6,95
 8. ELO Glazen Deksel 32 cm
  Adviesprijs € 22,95 Speciale prijs € 14,95
 9. Skottsberg Deksel Stainless Steel Cookware 28 cm
  Adviesprijs € 29,95 Speciale prijs € 19,95
 10. Valira Glazen deksel Aire 20 cm
  Adviesprijs € 25,95 Speciale prijs € 16,95
  Uitverkocht
Pagina
per pagina

Een pannendeksel nodig voor een pan in jouw keukenkast? Bekijk dan snel het aanbod van KookComfort. Binnen ons assortiment vind je deksels voor pannen van uiteenlopende merken en formaten. Of je nu op zoek bent naar een klein deksel voor een kookpan. Of juist voor een groot pannendeksel voor een koekenpan van 30 centimeter. Je vindt het altijd binnen ons ruime assortiment. Wil jij dus snel aan de slag in de keuken en heb je daar een perfect passend pannendeksel voor nodig? Zoek dan niet verder en bestel direct jouw pannendeksel via onze website!

Waarom heb je een pannendeksel nodig?

Een pannendeksel heb je vooral nodig wanneer je warmte wilt vasthouden tijdens het koken van gerechten. Wil je water bijvoorbeeld aan de kook brengen omdat je macaroni of rijst wilt koken? Door een pannendeksel op de pan te zetten blijft de warmte in de pan zitten en zal het water sneller gaan koken. Niet alleen bespaar je dus energie, aangezien je minder langs je kookplaat hoeft te gebruiken. Door een pannendeksel te gebruiken bespaar je ook nog eens tijd. Dus kun je iedere avond sneller aan tafel om te genieten van de maaltijd!

Pannendeksels zijn onmisbaar bij diverse gerechten

Bovendien bestaan er diverse kooktechnieken waarvoor je altijd een pannendeksel nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het koken van rijst op basis van een perfect afgemeten hoeveelheid water. Wanneer je geen deksel gebruikt, zal al het water verdampen en wordt de rijst niet gaar gekookt. Door een pannendeksel op de pan te leggen blijft de warmte en de waterdamp in de pan blijven. Hierdoor zal de rijst gaar worden en kook je eenvoudig de perfecte rijsgerechten. Ditzelfde geldt voor stoofgerechten. Door een pannendeksel te gebruiken kun je het gerecht gaar stoven. Zo geniet je straks van een heerlijk malse kip of een smakelijk groentegerecht.

Verschillende maten pannendeksels

Niet iedere pan heeft exact dezelfde vorm of hetzelfde formaat. Logischerwijs zal dus niet ieder pannendeksel op jouw pan passen. Daarom vind je bij KookComfort een ruim aanbod aan pannendeksel. Qua diameter kun je bij ons terecht voor deksels met een diameter van 22 tot 30 centimeter. Als tussenliggende formaten vind je het assortiment pannendeksel met een diameter van 24, 26 en 28 centimeter. Deze ronde pannendeksels zijn vooral geschikt voor koekenpannen. Twijfel je welke maat perfect is voor jouw pan? Het is mogelijk om pannendeksels kosteloos te retourneren binnen 14 dagen.

Altijd deksels van de beste kwaliteit

De deksels binnen ons assortiment zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Verder beschikt de pannendeksel over een knop van hoogwaardig kunststof die vrij hittebestendig is. Dit maakt het mogelijk om het pannendeksel nog op te pakken, nadat deze al geruime tijd op een zeer hete pan ligt. De pannendeksel beschikken bovendien over een klein stoomgat. Via dit stoomgat ontsnappen overtollige waterdampen, maar blijft de hitte wel in de pan. Hierdoor wordt het irritante ‘klepperen’ van de pan voorkomen.

Direct een deksel voor de pan bestellen?

Snel een pannendeksel nodig die perfect op jouw pan past? Bestel dan direct en eenvoudig bij KookComfort. Wanneer je vóór 16.00 uur bestelt, ontvang je het deksel morgen al in huis! Betalen gaat overigens eenvoudig via populaire betaalmethodes zoals iDeal, Visa en MasterCard. Verzending is compleet gratis bij een bestelbedrag vanaf 60 euro.