Set inductie

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 22

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Ben jij op zoek naar een koekenpannenset voor inductie? Bijvoorbeeld omdat je op jezelf gaat wonen en nog geen pannen in huis hebt? Of omdat je een nieuwe keuken krijgt door een verhuizing of verbouwing en jouw huidige koekenpannen niet werken op een inductiekookplaat? Dan is het inderdaad handig als je nieuwe pannen koopt die geschikt zijn voor inductie. Bij KookComfort vind je een uitgebreid assortiment inductie koekenpannen. Bekijk het aanbod en plaats een bestelling in de webshop.

Koekenpannenset geschikt voor inductie of gemaakt voor inductie?

Wanneer je op zoek bent naar een koekenpannenset voor inductie, is het belangrijk om goed te controleren van welk materiaal de bodem van de koekenpan gemaakt is. Veel fabrikanten voegen namelijk een magneet toe in bestaande pannen voor andere warmtebronnen om een pan geschikt te maken voor inductie. Dit levert echter niet altijd het beste rendement op.

Wat voor koekenpannen zijn geschikt voor inductie?

Kies daarom altijd voor een pan waarvan de bodem gemaakt is van een hoog magnetisch staalgehalte, die vormvast blijft en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. De beste keus is daarom een inductie koekenpannenset met een bodem gemaakt van tri-ply, gietijzeren of gegoten aluminium. Alleen met dit type koekenpan weet je zeker dat jij 100% rendement haalt uit jouw inductiekookplaat en geen onnodige energie verspilt.

Waarom trekken pannen krom op inductie?

Koekenpannen kunnen krom trekken en bol gaan staan door het gebruik van gas. De ervaring leert dat je een pan gebruikt op gas, je die niet meer op een andere warmtebron kan gebruiken, bijvoorbeeld inductie. Bij pannen die eerst gebruikt werden op gas en nu op inductie kan het voorkomen dat de inductiekookplaat niet aanslaat. Er is een kans dat je koekenpan na het wisselen van de ene warmtebron naar de andere krom trekt of bol komt te staan. Echter wil dit niet zeggen dat de pan niet meer bruikbaar is.

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk, daarom verkopen we alleen inductie koekenpannen van hoge kwaliteit. Daarnaast willen we graag dat onze pannen betaalbaar zijn en voor iedereen beschikbaar is. Bij KookComfort krijg je altijd een inductie koekenpan van hoogwaardige kwaliteit en voor een scherpe prijs.

Om te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft geven we 10 jaar garantie op een koekenpannenset voor inductie. Wanneer je een fout ontdekt aan de koekenpan, zullen wij de pan kosteloos repareren of vervangen door een nieuw exemplaar. Op al onze producten bieden we 10 jaar garantie.

Breed assortiment

Bij KookComfort vind je een breed assortiment koekenpannensets voor inductie. Filter in onze webshop eenvoudig op het aantal gewenste delen, diameter van je koekenpannen, prijs en eventueel je favoriete merk. Zo vind je eenvoudig een koekenpannenset voor inductie die aan jouw wensen en eisen voldoen.

Heb je naast koekenpannen ook nog andere soorten pannen nodig voor inductie? Kies dan voor een koekenpannenset voor inductie met bijpassende kookpannen. Ook vind je in ons assortiment inductie adapters. Een inductie adapter is een stalenplaat met handvat, een pannenbodem. Pannen die niet geschikt zijn voor een inductieplaat kun je zo toch gebruiken.

De beste koekenpannenset voor inductie online bestellen

Bestel jouw koekenpannenset voor inductie in de webshop van KookComfort. Wanneer je jouw bestelling plaatst op werkdagen voor 16:00 uur, heb jij jouw nieuwe koekenpan de volgende dag al in huis! Bovendien is verzending gratis vanaf € 60,- en retourneren is sowieso altijd gratis.

Heb je nog vragen? Bel dan tijdens kantoortijden via 085 00 67 230 met onze klantenservice, onze medewerkers helpen je graag verder. Of kom langs in één van onze winkels verspreid door heel Nederland. Hier kan je de verschillende koekenpannen in het echt bekijken en helpen onze specialisten je om de juiste keuze te maken. Een goede koekenpannenset voor inductie vind je bij KookComfort!