Inductie

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 71

Aflopend sorteren
 1. ELO Koekenpan Granit Professionell 24 cm
  Adviesprijs € 114,90 Speciale prijs € 74,90
 2. Valira Koekenpan Aire Giet-aluminium 20 cm
  Adviesprijs € 74,95 Speciale prijs € 49,95
 3. Valira Koekenpan Aire Giet-aluminium 24 cm
  Adviesprijs € 80,95 Speciale prijs € 53,95
 4. Valira Koekenpan Aire Giet-aluminium 28 cm
  Adviesprijs € 97,95 Speciale prijs € 64,95
 5. Valira Koekenpan Aire Giet-aluminium 22 cm
  Adviesprijs € 82,95 Speciale prijs € 54,95
 6. Valira Koekenpan Aire Giet-aluminium 26 cm
  Adviesprijs € 90,95 Speciale prijs € 60,95
Pagina
per pagina
De koekenpan is één van de meest gebruikte pannen in vrijwel alle Nederlandse huishoudens. Dit is ook niet zo heel gek want de mogelijkheden zij oneindig met een simpele koekenpan. Of je hem nu gebruikt voor een ontbijt, lunch, avondeten of een lekkere snack—het kan met een koekenpan van KookComfort!

Wanneer jij thuis kookt op een inductiekookplaat is het handig om te koken met speciale inductie pannen. Aangezien de koekenpan voor vrijwel elk gerecht geschikt is, is dit de beste pan om in huis te hebben. Ook heb je geluk want KookComfort heeft een enorm assortiment inductie koekenpannen!

De beste inductie koekenpan voor een scherpe prijs bij KookComfort

Bij KookComfort staat de kwaliteit van onze inductie koekenpannen op nummer één. Ondanks dat de kwaliteit van onze inductie koekenpannen erg belangrijk is, willen wij bij KookComfort ook graag dat onze inductie koekenpannen betaalbaar zijn. Bij KookComfort krijg je dus altijd een inductie koekenpan van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs.

Omdat wij overtuigd zijn van de hoogwaardige kwaliteit van al onze inductie koekenpannen bieden wij jou iets extra’s. Op al onze producten krijg je maar liefst 10 jaar garantie op alle materiaal- en productiefouten! Ontdek je een fout in de inductie koekenpan? Laat het ons weten en dan zullen wij hem repareren of vervangen voor een nieuw exemplaar!

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw favoriete inductie koekenpan online of koop hem in één van onze KookComfort vestigingen. Tot snel!