Ibili Deksel geschikt voor een pan van 18,20,22 cm

Besparing 39%
Speciale prijs € 18,90 20% Extra
kassakorting
Sale Price € 15,12
Op voorraad
ART NR
103204
Ibili Deksel geschikt voor een pan van 18,20,22 cm
checkmark

6 echte winkels

checkmark

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis (ma t/m vrij)

checkmark

Adviseurs bereikbaar op werkdagen 085-0067230

checkmark

Ranking productkwaliteit d.m.v. sterren

Productomschrijving

Ontwerp

 

De ontwerpster van het Spaanse Ibili heeft met deze deksel een accessoire voor pannen ontwikkeld dat multi-inzetbaar is. Deze deksel is te gebruiken op koekenpannen en kookpannen met een doorsnede van 18-20-22 cm.

 

Deze deksel turnt jouw koekenpan eenvoudig om in een sudder pan voor het langzaam laten doorgaren van bijvoorbeeld draadjesvlees. Door je koekenpan af te sluiten met deze deksel blijft de inhoud langer warm.

 

De glazendeksel is voorzien van een brede siliconen ring die weer opgedeeld is in 3 ringmaten zodat de deksel koekenpannen in de maten 18 20 en 22 goed afsluit.

 

Het zachte silicone materiaal voorkomt het beschadigen van de rand van de (koeken) pan. Het stoomventiel zorgt dat overtollige kookdamp kan ontsnappen. Dit zorgt voor een stabiele ligging van de deksel en voorkomt bijgeluiden.

 

Het glas maakt het mogelijk om tijdens het bak en braadproces mee te kijken zonder de deksel te liften. De siliconen knop neemt geen warmte op, dit maakt een pannenlap overbodig.

 

 

Belangrijke kenmerken

 

  • Multi inzetbaar deze deksel is te gebruiken op 3 maten pannen met een doorsnede van 18-20-22 cm
  • Gebruiksdoel deze deksel maakt van jouw koekenpan eenvoudig een sudder pan voor het langzaam laten doorgaren van bijvoorbeeld draadjesvlees. Door het gebruik van deksel houd je de inhoud langer warm
  • Maximaal warmte werend de knop is gemaakt van sillicone. Dit materiaal neemt geen hitte op. dit maakt een pannenlap overbodig
  • Silicone rand dit zachte materiaal voorkomt het beschadigen van de pannenrand.
  • Stoomventiel zorgt ervoor dat overtollige kookdamp kan ontsnappen. Dit zorgt voor een stabiele ligging en voorkomt klepper geluiden.
  • 100 % foodsafe zowel de sillicone rand als het glas zijn 100% foodsafe voor veilig koken-bakken en braden.
  • Ovenbestendig tot 240 C
  • Vaatwasmachine bestendig ja
  • Garantie 2 jaar op materiaal en fabricagefouten

 

Fabrikant

 

Het Spaanse Ibili gevestigd In Alegria-Dulantzi (Alava) produceert sinds 1942 hoogwaardig kwalitatief kookgerei. Oorspronkelijk gemaakt voor de thuismarkt maar door de jaren heen doorgegroeid tot een internationale speler op het gebied van pannen en keukengerei.

Specificaties

Specificaties
Aantal delen1-delig
Diameter18 cm, 20 cm, 22 cm
MerkIbili
Soort KwaliteitAlgemeen
oven geschiktJa
vaatwasser bestendigJa