ELO Pannenset Excellent 5 delig

Besparing 34%
Speciale prijs € 129,95
Op voorraad
ART NR
SW_18465_SMP_102988_0
ELO Pannenset Excellent 5 delig 'LGA tested Quality'

 

Ontwerp

 

Bij het voorstellen door de ontwerper, van deze door hem ontwikkelde pannenset, aan de productieafdeling van Elo was de unanieme reactie excellent! (Vrij vertaald: Uitstekend!). Dit is dan ook de naam geworden van deze 5-delige pannenset met de kenmerkende rode bies.

 

De body van de pan is gemaakt van hoogglans gepolijst 18-10 edelstaal. Dit zuivere materiaal is 100% foodsafe voor gezond koken. De binnenkant is voorzien van een inhoudsaanduiding. Dit maakt een maatbeker overbodig. De fijnmazig geborstelde binnenkant, maakt gebruikssporen minder zichtbaar en zorgt voor easy cleaning.

 

De Glazen deksel maakt het mogelijk mee te kijken tijdens het kookproces zonder de deksel te liften. Dit spaart energie. Goed voor ons milieu en jouw portemonnee! Er is gebruik gemaakt van een extra groot stoomventiel dit zorgt dat de deksel stabiel blijft liggen zonder nare bijgeluiden. De rode sillicone bies is een extra stijlaccent en voorkomt dat condens zich daar kan nestelen.

 

De rvs grepen zijn massief en daardoor lekvrij.

 

Belangrijke kenmerken

 

 • Beste inductie pan* pannen bekroond met dit predicaat staan garant voor zorgeloos inductie koken
 • LGA tested Quality ID1419053904 Dit Duitse kwaliteitspredicaat garandeert 100% kwaliteits- bewaking van het gebruikte materiaal en de productiemethode in technische zin.
 • XXL Samenstelling deze pannenset heeft extra ruime pannen zie samenstelling
 • Doelgroep grote gezinnen doordat deze set extra ruime pannen bevat.
 • Goede prijs/ kwaliteit verhouding het hoge afwerkingsniveau, het gebruik van luxe materialen en de extra noviteiten van deze Excellence pannenset wordt aangeboden voor een uitstekende prijs /kwaliteit verhouding.
 • 18-10 zilverwit edelstaal deze serie is gemaakt van hoogglans gepolijst zilverwit edelstaal. Dit zuivere materiaal is 100% foodsafe voor gezond koken en maakt de set makkelijk in onderhoud.
 • Sandwich bodem een zware aluminiumkern in geklemd door 2 stalen platen met een hoog magnetisch staal gehalte. De aluminium kern zorgt voor een goede warmte opslag en geeft deze gelijkmatig door, zonder hotspots. De 2 stalen platen staan garant voor 100% herkenning door de inductiekookplaat waardoor je het maximale rendement haalt uit jouw inductiekookplaat
 • Massieve RVS greep de gepen zijn massief en daardoor lekvrij
 • Warmte distributie de extra zwaar uitgevoerde bodem heeft een uitstekende warmteopslag en de verdeling daarvan, zonder hotspots. Dit spaart energie en voorkomt het “aanzetten” van voedselrestanten in de pan.
 • Glazendeksel de glazendeksel maakt het meekijken tijdens het kookproces mogelijk zonder de deksel te liften. Het grote stoomventiel zorgt voor een stabiele ligging van de deksel zonder nare bijgeluiden. De kenmerkende rode bies is een extra stijlaccent en voorkomt het nestelen van condenswater. De knop van de deksel is aan de binnenkant van de deksel extra verankerd met een RVS-plaat. Dit voorkomt vochtophoping en het los raken van de knop. Een veilige en hygiënische gedachte!
 • Geschikt voor elke hittebron door de verzwaarde bodem zeer geschikt voor inductie koken, maar ook zeer geschikt voor de traditionele gas-ceramische kookplaat.
 • Fabrieksgarantie 10 jaar op materiaal en productiefouten

 

Samenstelling

 

 1. Steelpan 16 cm zonder deksel
 2. Kookpan 16 cm met deksel
 3. Kookpan 20 cm hoog met deksel
 4. Kookpan 20 cm laag met deksel
 5. Kookpan 24 cm met deksel

 

Afmetingen

 

 1. Bodemmaat 14.5 cm (voor 16 cm inductie zone) hoogte 7.5 cm inhoud 1.2 liter
 2. Bodemmaat 14.5 cm (voor 16 cm inductie zone) hoogte 10.0 cm inhoud 1.6 liter
 3. Bodemmaat 18.5 cm (voor 18 cm inductie zone) hoogte 12.0 cm inhoud 3.2 liter
 4. Bodemmaat 18.5 cm (voor 18 cm inductie zone) hoogte 10.0 cm inhoud 2.6 liter
 5. Bodemmaat 22.5 cm (voor 20 cm inductie zone) hoogte 14.0 cm inhoud 5.6 liter

 

Fabrikant

 

Karl Grunewald startte 80 jaar geleden vanuit het Duitse Spabrucken, een klein dorp in Hunsruck, een markthandel in potten en pannen. Het doel was om kwalitatief hoogwaardige staalproducten aan de man te brengen. Jaren later is de familie onder de naam Elo zelf staalwaren gaan produceren, voornamelijk pannen en keukengerei. De kennis van materialen en productiemethoden in samenspraak met de wensen van de kritische Duitse consument heeft van Elo in 80 jaar tijd een belangrijke speler gemaakt in de huishoudbranche wereldwijd. De slagzin “mit freude kochen” (met plezier koken) dekt de filosofie van Elo als fabrikant volledig. Heel veel producten zijn bekroond met vakhandel en consumenten onderscheidingen.

 

* getest door kookcomfort testpanel

Specificaties
MerkElo
Aantal delen5-delig
Warmte bronElectrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch
Beste inductiepanJa
Materiaal Pan RVS 18/10
Diameter16 cm, 20 cm, 24 cm
model pannenExcellent
Schrijf je eigen review
Je reviewed:ELO Pannenset Excellent 5 delig
Jouw rating
Alternatieven