ELO pannen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Ruim 80 jaar geleden startte Karl Grunewald een markthandel in potten en pannen van kwalitatief hoogwaardige staalproducten. Inmiddels is dit merk uitgegroeid tot de duurzame fabrikant van onder andere pannen. Heb jij al enkele pannen van ELO in huis?

Dan kun je deze pannenset uitbreiden met een pan uit dezelfde serie. Ben jij nog niet bekend met het pannenmerk ELO?

Dan wordt het hoog tijd om hier eens kennis mee te maken!

De pannensets van het merk ELO

In het assortiment van KookComfort vind je tal van verschillende pannen met diverse functionaliteiten. Zo kun je een koekenpan of hapjespan per stuk bestellen, maar wanneer je op zoek bent naar meerdere pannen kun je ook kiezen voor een pannenset van ELO.

Kortom: er is keuze genoeg. Want ook als je op zoek bent naar een aspergepan of welke pan dan ook, kun je terecht bij ELO. Ervaar het nu zelf en verdiep je eens in de vele mogelijkheden in onze webshop! 

Bestel ELO pannen online

Heb je een pan van ELO op het oog? Bestel deze dan makkelijk, snel én voordelig in de webshop van KookComfort. Van hapjespannen tot een koekenpan in diverse afmetingen en nog veel meer. Welke specifieke ELO pan je ook zoekt, wanneer je deze voor 16.00 uur besteld ontvang je deze de volgende dag al in huis! 

Heb je nog vragen over één van de vele pannen van ELO? Of wil je om een andere reden in contact komen met het team van KookComfort? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van KookComfort. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-00 67 230, vul ons contactformulier in op de website of stuur een e-mail naar info@kookcomfort.nl.

Wij streven ernaar om zo je snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.