Carl Schmidt Sohn® Steelpan Stern 18 cm 'Triply extra' met hamerslag effect

Besparing 50%
Speciale prijs € 64,00
Op voorraad
ART NR
101646

CS Steelpan Stern 18 cm 'Triply extra' met hamerslag effect

checkmark

6 echte winkels

checkmark

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis (ma t/m vrij)

checkmark

Adviseurs bereikbaar op werkdagen 085-0067230

checkmark

Ranking productkwaliteit d.m.v. sterren

Productomschrijving

De Stern pannen zijn ontwikkeld voor kookliefhebbers die niet alleen een uitmuntende kwaliteit willen, maar dat graag in combinatie zien met een bijzonder exclusieve look. Het exclusieve uiterlijk komt door het hamerslag effect, door het relief in combinatie met licht schittert deze pan op je tafel zoals alleen een Ster(n) kan schitteren. Het is niet voor niets dat je deze set zult tegen komen in de keukens van de meest luxe penthouses in Dubai en New-York.


De pannen zijn gemaakt extra zwaar uitgevoerd Tri-ply*. Dit materiaal maakt het mogelijk om de pan uit 1 stuk te maken. Er is dus geen naad tussen de body van de pan en de bodem. Vuil en bacterieen hebben geen kans zicht te nestelen en het geeft een bijzonder rijke uitstraling aan de pan. De gegoten grepen zijn massief en daardoor lekvrij. Middels een pompnagel zijn de grepen verklonken en dit is de meest sterke verbinding die er bestaat, wel zo veilig!


De designer heeft de kleinste pannen uitgerust met een steel en daar is een hele praktische reden voor. Indien je kookt op gas heb je relatief veel warmte verlies rondom je pannen met name van de pannen met het kleinste bodemoppervlak worden de grepen dan erg heet omdat die grepen het dichtst bij de vlam zitten. De steel zit veel verder weg van de vlam, dan normale grepen, waardoor de kans op heet worden heel veel kleiner is. Deze 5 delige set is compleet gemaakt met een sauteerpan (een lage braadpan). Door de zijkanten van het braadstuk tegen de wand te houden schroei je het vlees rondom dicht waardoor de sappen beter bewaard blijven. Doordat de steel ontbreekt past de pan in vele ovens, zodat je na het dichtschroeien het braadstuk in de oven langzaam door kan garen. Natuurlijk maak je in deze pan ook de lekkerste pastasaus, een multi-talent dus!


* Triply is een drie laags materiaal. Dat bestaat uit, van binnen naar buiten omschreven:
 1. laag edelstaal 18-10: de binnenlaag van edelstaal 18-10  is een zuiver materiaal om veilig te koken
 2. laag aluminium: de aluminium kern zorgt ervoor dat je pan snel opwarmt, de gehele pan de zelfde temperatuur heeft zonder hotspots, voor een optimaal kook- en braadresultaat. Aluminium slaat de warmte goed op, zodra de pan op temperatuur is kun je je hittebron in temperatuur minderen, dit zorgt voor een energie besparing tot 40 %!
 3. laag edelstaal 18-0: De buiten laag  van edelstaal 18-0 maakt het mogelijk om deze pannen te gebruiken op elke hittebron ook inductie !
 4. - binnenkant pan: hoogwaardig zilverwit edelstaal 18/10 ideaal voor het bereiden van voedsel, goed te reinigen en blijft langdurig mooi.
 5. tussen binnenkant en buitenkant pan: een aluminium laag welke gegarandeerd zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmteverdeling.
 6. buitenkant pan: hoogwaardig edelstaal wat naast de lange levensduur, mooi blijven en makkelijk reinigbaar de pannen ook nog eens geschikt maakt voor elke   warmtebron: gas, keramisch, elektrisch, halogeen en inductie en zelfs de oven.

De kwaliteit van de pan vind je ook terug in de deksels, deze zijn van dezelfde zware uitvoering in hoogwaardig zilverwit edelstaal 18/10. De grepen zijn verklonken aan de pan, wat de meeste sterke bevestiging is. Sterker bestaat niet! De grepen zelf zijn gegoten, massief en lekvrije. Nog een bijzonder feitje: deze leverancier heeft bewust gekozen om de kleinere kookpannen in de vorm van een steelpan met deksel uit te voeren. Dit is omdat grepen sneller heet worden omdat de pan te klein is voor de reikwijdte van de hittebron. Door de kookpan een steel te geven zal de warmte overdracht minder snel voorkomen. Grepen die onder alle omstandigheden niet heet worden bestaan niet. Advies is dan ook altijd: gebruik de juiste maat pan voor de juiste maat hittebron.


Met de aanschaf van deze sublieme kwaliteit heb je een investering voor jaren!


De voordelen van de Stern pannen nog 1 keer op een rij:

 1. Triply
 2. Door Triply technologie bereikt de pan rondom dezelfde temperatuur en houdt de warmte lang vast waardoor je tot 40% energie bespaart.
 3. Praktische schenkrand en deksel valt goed in de pan
 4. Massieve lekvrije grepen
 5. Doordat de pan nergens randen of naden heeft erg praktisch in gebruik en onderhoud
 6. Bijzondere hamerslag uiterlijk

Zoek je exclusiviteit, kwaliteit en een blikvanger in je keuken en op tafel? Dan is deze set een must-have!


De voordelen van de Stern pannen nog 1 keer op een rij:

 1. Door Triply technologie bereikt de pan rondom dezelfde temperatuur en houdt de warmte lang vast waardoor je tot 40% energie bespaart.
 2. Massieve lekvrije grepen
 3. Doordat de pan nergens randen of naden heeft erg praktisch in gebruik en onderhoud
 4. Bijzondere hamerslag uiterlijk

Samenstelling CS Steelpan Stern 18 cm:

  • 18 cm steelpan met deksel inhoud 2 liter


NB grepen die onder alle omstandigheden koud blijven bestaan niet, wees altijd voorzichtig en gebruik waar nodig een pannenlap.

Eigenschappen:

Materiaal pan Premium quality, triply (aluminium tussen 2 platen staal, zilverwit edelstaal 18/10)
Materiaal bodem triply (warmtegeleidend aluminium tussen 2 platen staal)
Materiaal deksel zilverwit edelstaal 18/10
Maat diameter 18 cm x 8 cm hoog. Inhoud: 2 liter
Vaatwasserbestendig Ja
Warmtebronnen elektrisch, keramisch, halogeen, gas, inductie en oven
Verpakking full color verpakking. 

 

Garantie:

10 jaar garantie op materiaal- en productiefouten.

Specificaties

Specificaties
Aantal delen1-delig
Diameter18 cm
Warmte bronElectrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch
MerkCarl Schmidt Sohn®
Beste inductiepanJa
Materiaal Pan Tri-Ply
Inhoud2 liter
oven geschiktJa
StijlModern
vaatwasser bestendigJa, handafwas aanbevolen