Carl Schmidt Sohn pannen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Maak kennis met de pannen van Carl Schmidt Sohn en verbaas je over de prachtige designs, veelzijdige functionaliteiten en duurzame kwaliteit. Carl Schmidt Sohn is een Duits merk dat al sinds 1820 kwalitatief hoogwaardige producten produceert, waaronder pannen, messen en ander keukengerei.

Met name op het gebied van pannen zijn zij een vooruitstrevend merk waarbij het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten centraal staat.

Zo zijn de pannen van Carl Schmidt Sohn voorzien van een afgiet mechanisme in de deksel, dit maakt ze absoluut uniek. De deksel kunnen vastgeklemd worden met de grepen, zo gebeurt afgieten altijd veilig. Daarnaast staat het waarborgen van kwaliteit ook hoog in het vaandel bij Carl Schmidt Sohn en dat zie je terug in alle producten.

Ervaar het nu zelf en verdiep je eens in de duurzame pannen van het merk Carl Schmidt Sohn. 

De pannensets van Carl Schmidt Sohn

In het assortiment van KookComfort vind je verschillende pannen met diverse functionaliteiten. Je kunt er voor kiezen om de pannen per stuk te bestellen, maar bij Carl Schmidt Sohn is het ook mogelijk om te kiezen voor een veelzijdige pannenset. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een set kookpannen met diverse afmetingen of een set met een steelpan, koekenpan en drie formaten kookpannen.

Afhankelijk van welke Carl Schmidt Sohn pan je zoekt, kun je een keuze maken uit het assortiment van KookComfort. Eén ding is in ieder geval zeker: aan keuze en kwaliteit zal het je niet ontbreken! 

Neem bijvoorbeeld de populaire Lift & Pour serie van Carl Schmidt Sohn. Deze pannenset bevat alle essentiële pannen die een hobby-kok nodig heeft en is niet voor niets bekroond met de titel “Red Dot Design Award Winner”.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit edelstaal 18-10 en de 10 jaar fabrieksgarantie heb je aan deze pannen een prachtige set waar je jarenlang veel kookplezier van zult hebben.