Afgietsysteem

Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Loop jij ook altijd te prutsen met het klemmen van jouw deksel op de pan, om water af te gieten, zonder dat jouw aardappelen, pasta of rijst in de wasbak terecht komt? Dan is een pan met afgietsysteem een must-have voor jou! Bekijk snel ons ruime assortiment pannen met afgietsysteem geschikt voor alle warmtebronnen. 

Eenvoudig en veilig kokend water afgieten

Kokend water afgieten kan een hele opgave zijn. Je moet de deksel strak op de pan klemmen, zonder dat het gat te groot wordt dat al je eten mee in de gootsteen belandt. En ondertussen moet je ook nog zorgen dat je je niet brandt aan de hete pan. 

Wanneer je een pan met veilig afgietsysteem gebruikt, klem je eenvoudig de deksel vast op de pan, om te voorkomen dat deze losschiet. In de deksel zit een opening met kleine gaatjes en in de pan een opening, waar het water langs weg kan stromen, terwijl jouw gekookte eten netjes in de pan blijft zitten. 

Nog veiliger is een pannenset met afgietsysteem en koudgrepen. De handvaten en deksel van de pan zijn dan van ander materiaal gemaakt, waardoor het niet mee opwarmt zodra de pan heet wordt. 

Pan met afgietsysteem bestellen?

Ben je op zoek naar een losse pan of een hele pannenset met afgietsysteem zodat jij in vervolg kokend water ook veilig kan afgieten? Deze bestel je eenvoudig uit voorraad bij KookComfort. Plaats je je bestelling op werkdagen vóór 16 uur? Dan heb je jouw nieuwe pannen met handig afgietsysteem morgen al in huis. Verzending is bovendien altijd gratis vanaf €60. 

Je bent ook van harte welkom in één van onze winkels verspreid door heel Nederland. Hier staan al onze pannen met afgietsysteem, zodat jij eenvoudig de verschillende modellen kan testen en een keuze maken.