Lift & Pour pannenset Kookcomfort

De Lift & Pour pannenserie is onderscheiden met 'de red dot winners award'. Daarmee onderscheidt hij zich van alle andere pannen. Deze award wordt uitgereikt aan producten die getest zijn op design en functionaliteit. Wij zijn er trots op dat wij dit pareltje aan je kunnen presenteren.

Onderscheidend zijn deze pannen door het afgietmechanisme in de deksel en zijn schenktuit aan de pan. De gepatenteerde grepen klemmen de deksel vast waarmee je dus veilig en handig kan afgieten. De grepen zijn gemaakt van een hoogwaardig kunststof en zijn daarmee maximaal warmte werend. De knoppen op de deksel zijn zo gemaakt dat je daar je serveerlepel of pollepel op kunt leggen, wel zo handig! Daarnaast geeft de glazen deksel inkijk zodat je het kookproces gemakkelijk kan volgen.

Lift & Pour pannen, pannenset

Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Omdat de pannen los verkrijgbaar zijn kan je zelf de keuze bepalen of je één losse pan wilt of zelf een set wilt samenstellen. De volgende maten zijn nu bij ons verkrijgbaar: 16 cm steelpan met deksel, 16 cm kookpan, 18 cm kookpan, 20 cm kookpan en een grote soeppan 24 cm. Kortom alle pannen die je nodig hebt als basis. De Lift & Pour pannen kan je ook als 4 delige kookset in onze webshop bestellen en dan is hij nog eens extra voordelig. Naast design en functionaliteit is er ook extra aandacht besteed aan de kwaliteit. Alle pannen zijn gemaakt van hoogwaardig 18/10 zilverwit edelstaal met een zware sandwich compact bodem. Deze bodem zorgt voor een gelijkmatige warmte verdeling zonder hotspots en is geschikt voor elke warmtebron: gas, keramisch, elektrisch, halogeen en inductie. 

Grepen van pannen die onder alle omstandigheden koud blijven bestaan niet, vooral als je werkt met een gaskookplaat is voorzichtigheid geboden en zijn pannenlappen aan te bevelen.