Japans koksmes

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Arcos Santokumes Riviera wit 14 cm
  Adviesprijs € 59,95 Speciale prijs € 39,95
 2. Carl Schmidt Sohn® Santokumes Premium RVS 15 cm
  Adviesprijs € 16,95 Speciale prijs € 10,95
 3. Carl Schmidt Sohn® Santoku mes Stern 18 cm
  Adviesprijs € 25,95 Speciale prijs € 16,95
 4. CS Kochsysteme® Santokumes Herne RVS 18 cm
  Adviesprijs € 17,95 Speciale prijs € 11,95
 5. Arcos Santokumes Riviera wit 18 cm
  Adviesprijs € 74,95 Speciale prijs € 49,95
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Een kwalitatief goed Japans koksmes is onmisbaar in iedere keuken! Een koksmes Japanse stijl is doorgaans dunner, harder én scherper dan een regulier koksmes. En dat is de reden waarom veel kookliefhebbers vaak de voorkeur geven aan een Japanse variant. Want ook opvallend is bij een Japans koksmes, is dat de snijhoek kleiner is in verhouding tot een regulier koksmes. Normaliter zit de hoek ongeveer op 20 graden, maar bij een Japans koksmes op slechts 15 graden. Al deze factoren bij elkaar zorgen ervoor dat veel mensen de voorkeur geven aan een koksmes met Japanse invloeden. Om deze redenen mag een Japans koksmes daarom ook absoluut niet ontbreken in het assortiment van KookComfort. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer!

De voordelen van een Japans koksmes

We hebben het zojuist al kort even benoemd, maar de voornaamste reden waarom men kiest voor een koksmes in Japanse stijl, is omdat deze vaak dunner, harder en scherper zijn. Maar ook wanneer je waarde hecht aan een mooi design, ligt de keuze voor Japanse stijl koksmessen al snel voor de hand. De strakke en minimalistische vormgeving is erg aansprekend en een echte toevoeging voor ieder keukeninterieur. Zeker wanneer je kiest voor een Japanse messenset met een messenblok is het een échte eyecatcher in je keuken.

Heb je een vraag over één van onze Japanse koksmessen? Of wil je graag om een andere reden met ons in contact komen? Dat kan! Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-00 67 230, vul ons contactformulier in op de website of stuur een e-mail naar kantoor@kookcomfort.nl. Wij streven ernaar om zo je snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.