Arcos Steakmes Meza bruin 11 cm

Besparing 31%
Speciale prijs € 24,95
Op voorraad
ART NR
102444
Arcos Steakmes Meza bruin 11 cm
checkmark

6 echte winkels

checkmark

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis (ma t/m vrij)

checkmark

Adviseurs bereikbaar op werkdagen 085-0067230

checkmark

Ranking productkwaliteit d.m.v. sterren

Productomschrijving


Dit fameuse steakmessen design is ontwikkeld in 1754 de begin jaren van het familiebedrijf Arcos. Dit steakmes werd vanaf die tijd gebruikt door de matador, die na het doden van zijn opponent, het beste vlees van de stier, in het beste restaurant van de stad op zijn bord kreeg als overwinningsmaal. Dit is natuurlijk vandaag de dag allemaal veranderd, maar het feit blijft dat dit mes door vleeskenners als het beste steakmes wordt gezien.

 

Het lemmet is gemaakt van het door Arcos ontwikkelde Nitrum RVS messenstaal. Dit extra geharde messenstaal staat garant voor blijvend langdurige scherpte en een groot snijcomfort. Het vlijmscherpe mes heeft geen kartel nodig zodat je de vezels van je steak  in tact blijven en je de steak niet uit elkaar scheurt. De vormgeving van het mes met het luxe ingelegde rozenhout en het geweldige snijcomfort maakt jou de matador uit vroeger tijden die zijn malse steak verorbert als een echte overwinnaar!

 

  • Het beste steakmes ter wereld
  • Door zijn traditionele vormgeving mooi om te zien
  • Lemmet gemaakt van Nitrum RVS extra gehard messen staal voor blijvend lange scherpte en groot snijcomfort
  • Vlijmscherp Lemmet zonder kartel voorkomt het scheuren van je steak
  • Heft ingelegd met Micarta
  • Gemaakt in EU (Spanje)
  • 10 jaar garantie op materiaal en fabricage fouten

 

Onderhoudstips

 

Als liefhebber van luxe keukenmessen is het voor ons not-done om deze messen te reinigen in een vaatwasmachine. Het reinigen onder een warme kraan en het daarna afdrogen met een droge katoenen doek volstaat.

 

Familie bedrijf

 

Zoals bekend hebben wij een voorkeur voor familiebedrijven. De passie voor het product en de bewaking van de kwaliteit staan bij deze bedrijven voorop. Wij zijn blij dat we Arcos aan ons assortiment hebben toegevoegd en bevelen het jou met een gerust hart aan!

 

Arcos is een familie bedrijf dat stamt uit 1734 en is daarmee een van de oudste fabrikanten van messen en scharen ter wereld. Het bedrijf is gevestigd in het Spaanse Albacete en levert tegenwoordig in 65 landen.. Het fameuse Duitse Zwilling en Henckels heeft in de loop der jaren een belang genomen in dit familie bedrijf. De familie bezit nog steeds de meerderheid van de aandelen, om de kwaliteit van het bedrijf en zijn producten te waarborgen.

Specificaties

Specificaties
Snijkant steakmessenZonder kartel
Soort KwaliteitKeukenmessen
Materiaal HeftHout
Aantal delen1-delig
Keukenmes modelMeza
Materiaal LemmetNITRUM® RVS
Hardheid HRCHRC54 +/-2
MerkArcos
vaatwasser bestendigNee
Maak je aankoop compleet