Vergelijk merken, modellen en prijzen - Advies op maat - Winkels

Imperia pastamachine kopen? Dit zijn de beste Imperia pastamachines van 2024!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe en goede Imperia pastamachine helpen wij jou graag bij het maken van een verstandige keuze. Ons team heeft veel onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden en onze specialisten hebben voor jou de 10 beste Imperia pastamachines van dit moment geselecteerd. We helpen je hierbij dus een handje en zo kies je eenvoudig een Imperia pastamachine die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen! We letten in onze tests onder andere op de prijs, de betrouwbaarheid en de verkrijgbaarheid. In ons overzicht vind je dus alleen maar actuele informatie over de Imperia pastamachine die wij hebben getest.

Uitgelicht: 10x de beste Imperia pastamachine keuzes van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Imperia pastamachines van nu. We werken onze lijst dagelijks bij, dus je hebt altijd een goede Imperia pastamachine te pakken voor de beste prijs!

Imperia Pastamachine Pastaia Italiana - Set 5 Stuks, Imperia

★★★★★
129,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Imperia Pastamachine Pastaia Italiana - Set 5 Stuks

Deze Imperia Pasta Gift Set bevat alle essentiële items voor het maken van zelfgemaakte pasta met je eigen geselecteerde ingrediënten. De geschenkset bevat een pastamachine, een spaghetti-opzetstuk, een bakje voor de...

Imperia Opzetstuk voor de "Past-a-Fast" - snijwals trenette / linguine 4mm, Imperia

47,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Opzetstuk voor de "Past-a-Fast" pastamachine, snijwals trenette / linguine 4mm.
Maak zelf heerlijke pasta's met de luxe originele Italiaanse "Past-a-Fast' pastamachine. Met dit opzetstuk kunt u linguine maken, de snijwals snijdt uw pastadeeg in slierten van 4mm.

Imperia Opzetstuk voor de "Past-a-Fast" - snijwals Capelli d'Angelo 1.5mm, Imperia

47,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Opzetstuk voor de "Past-a-Fast", snijwals Capelli d'Angelo 1.5mm.
Maak zelf heerlijke pasta's met de luxe originele Italiaanse "Past-a-Fast' pastamachine. Met dit opzetstuk kunt u Capelli d'Angelo, ook wel engelenhaar genoemd, maken, de snijwals snijdt uw pastadeeg in slierten van...

Imperia Duplex Opzetstuk - Tagliatelle 2mm - Trenette 4mm - Rvs, Imperia

69,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Imperia Duplex Opzetstuk - Tagliatelle 2mm - Trenette 4mm - Rvs

Het Imperia duo-cutter opzetstuk voor tagliatelle en trenette past eenvoudig op de Imperia Double Cutter Pastamachine en Pasta Presto pastamaker, en is na plaatsing klaar voor gebruik. Rol eenvoudig pastavellen door de roller en...

Imperia MilleGnocchi bevestiging op pastamachine, Imperia

75,35
Bekijken
bol.com

Omschrijving

 • type
  • Type:
  • accessoires pastamachine Imperia, zonder deze pasta machine kun je niets met deze Gnocchi wals
 • Kenmerken
  • walsbreedte (mm):
  • 150
 • algemeen
   ...

Pastamachine "Past-a-Fast" met combinatiewals, Imperia

104,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Pastamachine "Past-a-Fast" met combinatiewals.
Maak zelf heerlijke pasta's met deze luxe originele Italiaanse pasta machine. Geniet van heerlijke zelfgemaakte pasta!
De pastamachine is extra zwaar en heeft een aparte combinatiewals voor het maken van tagliatelle en...

Imperia snijwals, Imperia

184,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Imperia snijwals Snijwals for type 'Restaurant' LET OP: Sommige kenmerken wijken af. Voor meer informatie neem contact op via e-mail.

Imperia Opzetstuk voor de "Past-a-Fast" - snijwals Gnocchi, Imperia

74,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Opzetstuk voor de "Past-a-Fast", snijwals Gnocchi.
Maak zelf heerlijke pasta's met de luxe originele Italiaanse "Past-a-Fast' pastamachine. Met dit opzetstuk kunt u gnocchi maken, de snijwals snijdt uw deeg in 3 soorten gnocci (zie afbeelding 2).

Imperia 010 pasta- & raviolimachine Handmatige pastamachine, Imperia

700,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Imperia 010. Aantal per verpakking: 1 stuk(s). Breedte: 220 mm, Diepte: 325 mm, Hoogte: 275 mm

Imperia Opzetstuk voor de "Past-a-Fast" - snijwals pappardelle 32mm, Imperia

47,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Opzetstuk voor de "Past-a-Fast" pastamachine, snijwals pappardelle 32mm.
Maak zelf heerlijke pasta's met de luxe originele Italiaanse "Past-a-Fast' pastamachine. Met dit opzetstuk kunt u pappardelle maken, de snijwals snijdt uw pastadeeg in slierten van 32mm.


Wat kost een gemiddeld?

Wil je een kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een . De gemiddelde aankoopprijs van een is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €147,60.

Wat is een goede goedkope ?

Nu je de gemiddelde prijs van een weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €147,60 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte op Bol.com. Zo vinden we in de Pastamachine "Past-a-Fast" met combinatiewals de goedkoopste beste verkochte .

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 is 1 sterren.

De met de beste reviews is de Imperia Opzetstuk voor de "Past-a-Fast" - snijwals trenette / linguine 4mm. Bij de aanschaf van deze ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Imperia Opzetstuk voor de "Past-a-Fast" - snijwals trenette / linguine 4mm. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kookcomfort
Logo
Shopping cart