Hisar bestekset Mercury 12 persoons 84 delig zilver

Besparing 37%
Speciale prijs € 149,90
Op voorraad
ART NR
103313
Hisar Bestek Mercury 12 persoons 84 delig
checkmark

6 echte winkels

checkmark

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis (ma t/m vrij)

checkmark

Adviseurs bereikbaar op werkdagen 085-0067230

checkmark

Ranking productkwaliteit d.m.v. sterren

Productomschrijving

 

Ontwerp

 

De inspiratie van de ontwerper voor bestekmodel Mercury heeft een Nederlands tintje. De wereldwijd geliefde tulp uit Amsterdam staat symbool voor dit bestekmodel.

  

De vorm van het lepelblad is afgeleid van de gesloten bloem. De steel van het bestek loopt zowel aan de bovenkant als aan de onderkant smal toe. Het brede deel zorgt voor een fijne grip.

  

Het ontwerp is rank, de lijnen zijn sierlijk rond, het lepelblad en de tanden van de vork zijn elegant van vorm. Dit bestek is hip voor jongelui en retro voor ouderen.

 

Het hoogglans gepolijste bestek is gemaakt van 18-10 edelstaal. 

 

De samenstelling bevat maar liefst 84 delen bestek geschikt voor twaalf personen. Het dessert bestek is elegant van vorm en zal menig vrouwenhand goed bevallen. 

 

 

Belangrijke kenmerken 

 

  • Materiaal Thyssen Krupp 18-10 edelstaal dit materiaal is de meest luxe staalsoort dat gebruikt wordt voor bestek. 18-10 is een verhoudingsgetal van chroomstaal (18x) en nikkel (10x). De toevoeging van nikkel zorgt voor verbeterde eigenschappen van het RVS. Het beschermd tegen corrosie vlekken en maakt het mogelijk het bestek hoogglans te polijsten. Deze glans geeft een extra rijke uitstraling aan het bestek.
  • Doelgroep jong en oudDit bestekmodel past bij zowel een hippe als klassieke gedekte tafel. 
  • 4-6 persoonshuishouden deze samenstelling is geschikt voor een 4-6 persoonshuishouden. Bij het gebruik van ontbijt en diner en dagelijks 1x afwassen. Of een diner van 12 personen in 1 keer.
  • Samenstelling  84 delen.
  • Design afgeleid van de geliefde Hollandse tulp. Net als de bloem hip bij een modern gedekte tafel en vertrouwd bij een klassieke setting. 
  • Verpakking full colour giftbox
  • Vaatwasmachine bestendig* ja
  • Made in Europe Turkije
  • Garantie 10 jaar op materiaal en fabricagefouten

  

 

Samenstelling 12 persoons 84-delig 

 

 

Onderdeel

Aantal

Lengte (in cm)

Gewicht (in gram)

Tafelvork

12

20,4

49

Tafelmes

12

22,5

103

Tafellepel

12

20

61

Cocktaillepel

12

16,6

34

Taartvork

12

16,2

26

Fruitmes

12

19,2

52

Theelepel

12

11

12

 

 

 

Hisar 

 

De grootste zelfstandige bestekfabriek van Europa is opgericht in 1968 te Istanbul. De ontwerpen komen uit eigen huis of van gerespecteerde veelal Italiaanse ontwerpbureaus. Alle bestek wordt geproduceerd van gecertificeerd Duits Krupp Thyssen staal. De productie en kwaliteitscontrole geschiedt in eigen huis. Dit staat garant voor een kwalitatief goed eindproduct.

 

De fabriek produceert voor vele toonaangevende merken en maakt ook onder eigen naam bestek. Hisar bestek is in het thuisland, de omliggende landen en de luxe Arabische wereld onbetwist marktleider.

 

In 2011 is het familiebedrijf, vanwege haar goede naam en faam, als eerste opgenomen in het groots opgezette Turquality programma. Dit overheidsfonds maakt het mogelijk voortdurend te investeren in nieuwe producten, machines en afzetmarkten.

 

De reden dat KookComfort dit merk heeft opgenomen in het assortiment is dat veel Europese merken niet meer zelf produceren maar dit uitbesteden aan externe fabrieken in het verre oosten (China). De kwaliteit, de innovatie en de kwaliteitscontrole laat daarin vaak te wensen over.  

 

Wij hebben voorkeur voor familiebedrijven waar met veel passie en beleving geproduceerd en ontworpen wordt in eigen huis voor een optimaal eindproduct. Zoals het vroeger heel gewoon was

*vaatwasmachine bestendig houdt in dat het bestek direct na de wasbeurt uit de machine wordt genomen Waar nodig nadrogen. Dit voorkomt water en corrosie vlekken

Specificaties

Specificaties
Aantal delen84-delig
MerkHisar
Materiaal Bestek18/10
KleurZilver
Soort KwaliteitBestek
Dikte3,0 mm
Model bestekMercury
StijlModern
Alternatieven