Vergelijk merken, modellen en prijzen - Advies op maat - Winkels

Grappige kookwekker kopen? Dit zijn de beste grappige kookwekkers van 2024!

Ben je op zoek naar een ? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede te pakken!

Kikkerland Kookwekker - Mozart design - 60 minuten timer - Keuken accessoires, Kikkerland

★★★★★
22,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Mozart kookwekker van Kikkerland voor echte Mozart fans.
Leuk item om cadeau te geven.
Kookwekker in de vorm van een borstbeeld van Mozart.
De kookwekker klinkt als Minuet in G van Mozart als hij af gaat.
Kleur: wit.
Op de minuut in te stellen, in totaal 60 minuten op de...

Viceversa - Design Kookwekker - Uil - Zwart

19,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Van het Italiaanse merk Viceversa - Prachtige Design Kookwekker - Uil - Zwart

Bengt Ek Design - Kookwekker - Digitaal - 100 minuten - Plastic - Zwart, Bengt EK

23,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze timer van Bengt EK is een aanvulling om in je keuken erbij te hebben! De timer is gemaakt van plastic en helpt de kooktijd bijhouden tot 100 minuten.

Bengt EK Design - Kookwekker - Moomin Dame Little My - 60 minuten - Kunststof - Rood/Zwart, Bengt EK

24,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De kookwekkers van Bengt EK zijn een geweldige aanvulling om in je keuken erbij te hebben! Deze kookwekker die bij de collectie van de Moomim hoort, is geschikt voor professioneel gebruik en is gemaakt van plastic. De Little My dame is een design van Tove Jansson. De mechanische kookwekker...

Decopatent® RVS Kookwekker - Eierwekker - Kookwekker analoog metaal - Ei wekker - Egg timer - Keuken - Instelbaar tot 60 minuten, Merkloos

★★★★★
17,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Roestvrij staande stalen analoog Kookwekker / Eierwekker, om te gebruiken tijdens het bereiden van uw favoriete gerechten, taart of eieren in uw keuken.

Pluspunten van deze Decopatent RVS Kookwekker / Eierwekker

Rvs Kookwekker in een prachtige vorm Deze analoge Kook timer...

Bengt EK Design - Kookwekker - Nijlpaard Moomin - 60 minuten - Plastic - Wit, Bengt EK

24,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De kookwekkers van Bengt EK zijn een geweldige aanvulling om in je keuken erbij te hebben! Deze kookwekker in de vorm van een nijlpaard is geschikt voor professioneel gebruik en is gemaakt van plastic. De mechanische kookwekker houdt de tijd bij tot 60 minuten, en helpt u bij het koken van...

Bengt EK Design - Kookwekker - Cappuccino Machine - 60 minuten - Plastic - Rood, Bengt EK

24,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De kookwekkers van Bengt EK zijn een geweldige aanvulling om in je keuken erbij te hebben! Deze kookwekker in de vorm van cappuccino machine is geschikt voor professioneel gebruik en is gemaakt van plastic. De mechanische kookwekker houdt de tijd bij tot 60 minuten, en helpt u bij het koken...

Bengt EK Design - Kookwekker - Chefkok - 60 minuten - Plastic - Wit, Bengt EK

★★★★★
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De kookwekkers van Bengt EK zijn een geweldige aanvulling om in je keuken erbij te hebben! Deze kookwekker in de vorm van een chefkok is geschikt voor professioneel gebruik en is gemaakt van plastic. De mechanische kookwekker houdt de tijd bij tot 60 minuten, en helpt u bij het koken van...

Bengt EK Design - Kookwekker - Kat - 60 minuten - Plastic - Wit, Bengt EK

23,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De kookwekkers van Bengt EK zijn een geweldige aanvulling om in je keuken erbij te hebben! Deze kookwekker in de vorm van een kat is geschikt voor professioneel gebruik en is gemaakt van plastic. De mechanische kookwekker houdt de tijd bij tot 60 minuten, en helpt u bij het koken van pasta en...

Kikkerland Kalkoen Timer - Kookwekker - 60 minuten - Geen batterijen nodig - Grappig design - Keuken accessoires, Kikkerland

★★★★★
14,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze grappige Kalkoen Kookwekker van Kikkerland helpt jou een pootje in de keuken. Draai de kookwekker volledig rond en draai deze terug op het aantal gewenste minuten. De kookwekker zal gedurende de tijd blijven tikken.
Afmetingen: diameter 6,3 x 5 cm

Wat kost een gemiddeld?

Wil je een kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een . De gemiddelde aankoopprijs van een is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €19,00.

Wat is een goede goedkope ?

Nu je de gemiddelde prijs van een weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €19,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte op Bol.com. Zo vinden we in de Bengt EK Design - Kookwekker - Chefkok - 60 minuten - Plastic - Wit de goedkoopste beste verkochte .

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 is 4.25 sterren.

De met de beste reviews is de Viceversa - Design Kookwekker - Uil - Zwart. Bij de aanschaf van deze ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Viceversa - Design Kookwekker - Uil - Zwart. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kookcomfort
Logo
Shopping cart