Vergelijk merken, modellen en prijzen - Advies op maat - Winkels

De beste zwarte ETNA afzuigkap van 2024!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe en goede zwarte ETNA afzuigkap helpen wij jou graag bij het maken van een verstandige keuze. Ons team heeft veel onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden en onze specialisten hebben voor jou de 10 beste zwarte ETNA afzuigkappen van dit moment geselecteerd. We helpen je hierbij dus een handje en zo kies je eenvoudig een zwarte ETNA afzuigkap die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen! We letten in onze tests onder andere op de prijs, de betrouwbaarheid en de verkrijgbaarheid. In ons overzicht vind je dus alleen maar actuele informatie over de zwarte ETNA afzuigkap die wij hebben getest.

Uitgelicht: 10x de beste zwarte ETNA afzuigkap keuzes van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste zwarte ETNA afzuigkappen van nu. We werken onze lijst dagelijks bij, dus je hebt altijd een goede zwarte ETNA afzuigkap te pakken voor de beste prijs!

ETNA AO460ZT - Onderbouw Afzuigkap - ZWART, ETNA

★★★★★
89,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

ONDERBOUW AFZUIGKAP (60 CM)

ETNA AP360ZT - Wandschouw afzuigkap - Landelijke schouwkap - Zwart - 60 cm, ETNA

★★★★★
164,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Rustique schouwkap (60 cm), zwart, geschikt voor afvoer naar buiten en recirculatie, afvoer aan bovenzijde, 2 aluminium cassettefilters, 1 thermisch beveiligde motor, 3 snelheden, bediening met schuifregelaar, afvoer mantel (bxd) 250 x 183 mm, diameter afvoer 150 -120 mm, aansluitwaarde 133 W,...

ETNA AB661ZT - Slimline schouwkap - 60 cm - Matzwart, ETNA

★★★★★
389,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De ETNA AB661ZT is een stijlvolle en compacte schouwkap die uw keuken niet alleen mooier maakt, maar ook zorgt voor een schone en frisse lucht tijdens het koken. Met een breedte van 60 cm past de matzwarte slimline schouwkap gemakkelijk boven uw kookplaat. De afzuigkap heeft...

ETNA AB691ZT - Slimline schouwkap - 90 cm - Matzwart, ETNA

★★★★★
439,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De ETNA AB691ZT is een stijlvolle afzuigkap die uw keuken niet alleen verfraait, maar ook zorgt voor een schone en frisse lucht tijdens het koken. Met een breedte van 90 cm past de matzwarte slimline schouwkap gemakkelijk boven uw kookplaat. De afzuigkap heeft een maximaal...

Schouwkap (90 cm), ETNA

★★★★★
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De AB690ZT wandschouw afzuigkap is een mooie matzwarte slimline afzuigkap. Het extra smalle design zorgt voor een moderne en minder robuuste uitstraling. De afzuigkap is 90cm breed en is bij aanschaf van een koolstoffilter gereed te maken voor recirculatie. Daarnaast is de...

ETNA AB390ZT - Blokmodel schouwkap - 90 cm - Matzwart - A++, ETNA

379,00
343,37
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De ETNA AB390ZT is voorzien van mechanische bediening. De afzuigkap heeft een maximaal afzuigvermogen van 638 m³/h en beschikt over drie snelheden en LED-verlichting. In de hoogste stand heeft dit model slechts 66 dB(A), waardoor je niet onnodig veel geluid ervaart tijdens het...

ETNA AD570ZT - Afzuigkap - Mat Zwart, ETNA

★★★★★
499,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het design van de Etna AD570ZT diagonale schouwkap mag gezien worden. Deze compacte schouwkap heeft een breedte van slechts 70 cm. Opvallend is het karakteristieke design in matzwart met een front in zwart glas en afgeronde hoeken.

Full touch...


Wat kost een gemiddeld?

Wil je een kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een . De gemiddelde aankoopprijs van een is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €274,71.

Wat is een goede goedkope ?

Nu je de gemiddelde prijs van een weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €274,71 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte op Bol.com. Zo vinden we in de Schouwkap (90 cm) de goedkoopste beste verkochte .

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 is 3.83 sterren.

De met de beste reviews is de ETNA AB390ZT - Blokmodel schouwkap - 90 cm - Matzwart - A++. Bij de aanschaf van deze ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de ETNA AB390ZT - Blokmodel schouwkap - 90 cm - Matzwart - A++. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kookcomfort
Logo
Shopping cart