Vergelijk merken, modellen en prijzen - Advies op maat - Winkels

Doetinchem

Catharinaplein 4-6
7001 BZ Doetinchem
E-mail: info@kookcomfort.nl

Woon je in de Achterhoek en ben je op zoek naar een goede kookwinkel in Doetinchem? Dan ben je bij KookComfort Doetinchem aan het juiste adres. Wij zijn een kookwinkel opgericht door kookliefhebbers, voor kookliefhebbers en zijn gespecialiseerd in pannen, keukenmessen en bestek. Bij de KookComfort kookwinkel in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment keukenbenodigdheden van hoge kwaliteit, bestaande uit: bestek, pannen en keukenmessen.

26-03-2023 – KookComfort sluit de deuren voorgoed. Lees hier meer over het faillissement van KookComfort.
23-02-2024 – KookComfort gaat verder als advies website voor consumenten.

Openingstijden

maandagGesloten

dinsdag10:00 – 18:00

woensdag10:00 – 18:00

donderdag10:00 – 18:00

vrijdag10:00 – 18:00

zaterdag10:00 – 17:00

zondagGesloten

Topmerken voor ieder niveau en iedere portemonnee

Voor ieder niveau en iedere portemonnee hebben wij een geschikte pan of geschikt bestek van hoge kwaliteit in onze winkel. Of je nou een professionele chef bent, of net zelf een eitje kan bakken, iedereen is van harte welkom bij KookComfort Doetinchem. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke producten we wel en niet in ons assortiment willen opnemen. Een goede prijs/kwaliteit verhouding vinden we erg belangrijk.

Dit zie je ook terug in de vele award winnende merken die je terug kan vinden in onze kookwinkel in Doetinchem. Enkele van deze merken zijn:

Advies op maat

Bij de KookComfort kookwinkel Doetinchem vinden we het belangrijk dat iedere klant advies op maat krijgt. Weet jij precies welke pan of welk koksmes jij moet hebben? Geen probleem, deze verkopen wij graag aan je. Maar ook als je nog niet je keuze hebt gemaakt en vragen hebt over onze producten, ben je bij KookComfort Doetinchem aan het juiste adres. Onze specialisten kennen alle sterke en zwakke punten van de producten in de winkel en adviseren je graag.

Met onze productkennis, gecombineerd met jouw wensen en eisen, gaan we samen op zoek naar de beste keuze voor jouw situatie. Wil je weten van welk materiaal je het beste een nieuwe wok kan aanschaffen? Of twijfel je of je een speciale pannenkoekenpan moet kopen of dat een normale koekenpan ook volstaat? Wij denken graag met je mee en adviseren jewelke producten het beste bij jouw kookniveau en budget passen.

Uiteraard kan je bij ons ook terecht met vragen over het onderhoud van je nieuwe pan of messen. Kan het wel of niet in de vaatwasser en hoe zorg ik dat mijn messen scherp blijven? Wij vertellen het je graag.

Graag tot ziens!

Routebeschrijving

De KookComfort winkel in Doetinchem ligt aan het Catharinaplein 4-6, in het centrum van Doetinchem, naast de Schuurman Schoenen. Parkeer je auto om de hoek in de Catharinagarage of Parkeergarage Mediamarkt (Interparking).

Openbaar vervoer

Kom je liever met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij de bushaltes Raadhuisstraat of Centrum, die op loopafstand zijn van de kookwinkel. kom je liever met de trein? station doetinchem is op 15 minuten loopafstand van de kookwinkel. 

Praktische informatie

Woon je in de Achterhoek en zoek je een kookwinkel in Lichtenvoorde of een kookwinkel in Winterswijk? KookComfort Doetinchem is vanuit de gehele Achterhoek goed bereikbaar. Combineer een bezoekje aan onze kookwinkel met een dagje shoppen in Doetinchem.

Kookcomfort
Logo
Shopping cart