Vergelijk merken, modellen en prijzen - Advies op maat - Winkels

Delft

Brabantse Turfmarkt 71
2611 CM Delft
E-mail: info@kookcomfort.nl

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde kookwinkel bij Den Haag of Rotterdam? Kom dan eens lang bij de KookComfort kookwinkel in Delft. Wij zijn gespecialiseerd in pannen, messen en bestek, maar ook voor ander keukengerei van hoge kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. In onze kookwinkel in Delft vind je onder andere: bestek, pannen en keukenmessen.

26-03-2023 – KookComfort sluit de deuren voorgoed. Lees hier meer over het faillissement van KookComfort.
23-02-2024 – KookComfort gaat verder als advies website voor consumenten.

Openingstijden

maandag13:00 – 17:30

dinsdag09:30 – 17:30

woensdag09:30 – 17:30

donderdag09:30 – 17:30

vrijdag09:30 – 21:00

zaterdag09:30 – 17:00

zondag12:00 – 17:00

Topmerken voor een scherpe prijs

Voordat wij een product in ons assortiment opnemen, wordt dit eerst uitvoerig getest door het KookComfort testpanel. Pas als het door het testpanel goedgekeurd is, leggen we het product in onze kookwinkel. Zo weten we zeker dat de pan of bestekset aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Veel merken die we in de winkel verkopen, hebben bovendien awards gewonnen voor hun goede kwaliteit/prijs verhouding. Enkele van deze bekende merken zijn:

Advies op maat

Ben je op zoek naar een alledaags bestek of juist een luxe bestek voor chique diners? Of zoek je een nieuwe pannenset, maar heb je geen idee waar je op moet letten? Bij KookComfort Delft helpen onze specialisten je graag om de juiste keuze te maken.

KookComfort is opgericht voor kookliefhebbers, door kookliefhebbers. Wij weten dus precies waar jouw nieuwe koekenpan of messenblok aan moet voldoen. Welke pan of welk keukenmes de beste keuze voor jou is, hangt onder andere af van jouw wensen en portemonnee.

Een professionele chef zal bijvoorbeeld bereid zijn om meer geld aan een goed koksmes uit te geven en de allerbeste kwaliteit willen, terwijl iemand met minder keukenervaring eerder een onderhoudsvriendelijk model zal kiezen. Daarom biedt ons uitgebreide assortiment voor ieder niveau en iedere portemonnee passende producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Graag tot ziens bij de KookComfort kookwinkel in Delft!

Routebeschrijving

Ben je op zoek naar een kookwinkel in Zoetermeer of een kookwinkel in Leidschendam? Door de centrale ligging is onze kookwinkel ook vanuit Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Leidschendam makkelijk te bezoeken. Via de A13 afslag 9 richting Delft ben je binnen 10 minuten bij onze kookwinkel in Delft. Parkeer je auto in de Zuiderpoortgarage of Phoenixgarage, beiden op slechts 100m van KookComfort Delft.

Openbaar vervoer

Ook met het OV is de kookwinkel uit Rotterdam of Den Haag makkelijk te bereiken. Station Delft ligt op ongeveer 200m lopen en er zijn ook diverse tram en busstations op loopafstand van de kookwinkel.

Praktische informatie

Onze kookwinkel in Delft is gevestigd aan de Brabantse Turfmarkt 71. Dit is het gezellige plein waar op donderdag en zaterdag de warenmarkt in Delft plaatsvindt. Combineer een dagje shoppen in het oude centrum van Delft met een bezoekje aan de KookComfort kookwinkel in Delft.

Kookcomfort
Logo
Shopping cart