Castey Koekenpan Inductie Giet-aluminium 28cm

Besparing 38%
Speciale prijs € 49,95
Op voorraad
ART NR
103476
Castey Koekenpan Induction Giet-aluminium 28cm
checkmark

6 echte winkels

checkmark

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis (ma t/m vrij)

checkmark

Adviseurs bereikbaar op werkdagen 085-0067230

checkmark

Ranking productkwaliteit d.m.v. sterren

Productomschrijving

 

Ontwerp

 

De ontwerper heeft de pannen serie Induction met zoveel noviteiten uitgerust dat, door het grote succes hiervan, je deze tegenwoordig terug vindt in nagenoeg het gehele assortiment van het Spaanse Castey.

De body is gemaakt van gietaluminium¹. Deze is voorzien van de met titanium versterkte extra geharde Durion anti aanbak laag. (100% PFOA vrij). Dit maakt het mogelijk met weinig vet te bakken en te braden voor een gezonde lifestyle.

 

Een nieuwe en telkens terugkerende noviteit is de afneembare steel. Dit gepatenteerde, in eigen huis ontwikkelde onderdeel, maakt het mogelijk de pan en de steel in een handomdraai van elkaar te scheiden. Door de steel te verwijderen past de pan makkelijk in iedere oven, neemt de pan weinig kastruimte in en bespaar je een aanzienlijke ruimte in de onderste korf van de vaatwasser.

 

De bodem is versterkt met een massieve stalenplaat met een hoog magnetisch staalgehalte. Dit voorkomt kromtrekken van de bodem en zorgt ervoor dat de inductiekookplaat 100% rendement kan leveren. Deze pannen zijn ontwikkeld voor inductie koken. De naam van deze hoogwaardige koekenpannen lijn induction is met recht gekozen!

 

Belangrijke kenmerken

 

 • Beste inductie pan* pannen bekroond met dit predicaat staan garant voor zorgeloos inductie koken
 • 28 cm doorsnede geschikt voor een 3-5 persoonshuishouden
 • Doelgroep kookliefhebbers die graag werken met goede pannen met één grote plus, de afneembare steel, die ruimte besparend werkt in de vaatwasser, keukenkast én passend is in de oven.
 • Gegoten aluminium dit materiaal is vormvast, heeft een snelle warmte opname en gelijkmatige warmteafgifte van de gehele pan tot aan de rand zonder hotspots voor een optimaal garingsproces
 • Energiebesparend Het materiaal aluminium slaat de warmte op als een accu. Zodra de pan op temperatuur is kan het vermogen van de kookplaat getemperd worden tot 30% van het totale vermogen. Bij de juiste dosering van het vermogen kan er tot 40% energie bespaart worden. Goed voor het milieu en de portemonnee!
 • Full inductie bodem de bodem is voorzien van een massieve stalenplaat met een hoog magnetisch gehalte voor 100% rendement van de inductie kookplaat.
 • Durion antiaanbaklaag extra geharde titanium versterkte antistickcoating (100% PFOA vrij) voor excellente antikleef eigenschappen en een nóg langere levensduur.
 • Afneembare steel   die ruimte besparend werkt in de vaatwasser, keukenkast én passend is in de oven.
 • Oven bestendig Jadoor afneembare steel tot 250 ºC.
 • Geschikt voor elke hittebron ontwikkeld voor inductie koken maar ook bijzonder geschikt voor de traditionele gas-keramische kookplaat.
 • Uit te breiden met een 20 cm en 24 cm pan en wok.
 • Limited life time garantuee op materiaal en productiefouten. Slijtage en defect door oneigenlijk/verkeerd gebruik uitgesloten.

 

Gietaluminium¹

 

Het gieten van aluminium is ambachtswerk. Door aluminium te verhitten tot 700-800 graden wordt een vloeibare emulsie verkregen die handmatig gegoten wordt in een mal. Na het afkoelingsproces wordt de mal verwijderd en de body gecontroleerd op eventuele oneffen heden die door middel van lasertechnologie worden verwijderd Het grote voordeel van het gieten in een vaste vorm is de extra vormvastheid van de pan ten opzichte van de gesmede of gestanste versies.

 


Afmetingen

 

Diameter

28 cm

Hoogte

5,5 cm

Inductie Disk

22cm - voor inductiezone 20-22-24 cm

Gewicht

1374 gram

 

Castey

 

Deze firma is al meer dan 100 Jaar gevestigd in de regio Barcelona. De drijfveer is om pannen te produceren die de gezonde mediterrane keuken volledig tot zijn recht laat komen.

 

De cultuur van heerlijke en vooral gezonde gerechten zit ingebakken in het DNA van de Spaanse/Catalaanse keuken. De speerpunten bedrijfsmatig zijn om telkens noviteiten te ontwikkelen in pannen die het gebruik ervan steeds handiger maken.

 

De afneembare steel is door Castey uitgevonden en als eerste op de markt gebracht. De pannen zijn wereld beroemd in het thuisland en buurland Portugal vanwege de goede kwaliteit, het gebruiksgemak, en dat alles gekoppeld aan een eerlijke prijs.

 

Passend bij KookComfort. Door en voor kookliefhebbers!  

*getest door kookcomfort testpanel

Specificaties

Specificaties
Aantal delen1-delig
Diameter28 cm
Warmte bronElectrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch
MerkCastey
Beste inductiepanJa
Materiaal Pan Giet-aluminium
oven geschiktJa
vaatwasser bestendigJa, handafwas aanbevolen
Maak je aankoop compleet