Met een bestekset 70 delig zit jij altijd goed. Een bestekstet 70 delig is over het algemeen geschikt voor 8 personen. Een bestekset voor 8 personen is vaak de meest gangbare bestekset van allemaal. Een bestekset voor 6 personen is immers vaak nét te weinig, maar met een bestekset voor 10 of zelfs 12 personen heb je vaak veel ongebruikt bestek in huis. De bestekset voor 8 personen, bestsaande uit 70 delig is vaak perfect voor ieder huishouden! Wanneer er namelijk vrienden, familie of kennisen op bezoek komen, heb jij voldoende bestek in huis om gezellig met hen te tafelen. Kortom, plan het volgende etentje al maar vast! 


Bestekset 70-delig

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Sola bestekset Hollands Glad 8 persoons 70 delig zilver
    Adviesprijs € 246,00 Speciale prijs € 164,00
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Prachtige bestekset 70 delig: natuurlijk bij KookComfort

Bij KookComfort bieden wij verschillende besteksets 70 delig aan. Iedere bestekset heeft eigen unieke eigenschappen en karakteristieken waardoor iedere set anders is. Dankzij dit grote aanbod aan verschillende stijlen en modellen is er voor ieder wat wils bij KookComfort! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Hollands Glad of Windsor serie? Beide hebben een traditionele en karakteristieke look waardoor ze perfect aansluiten bij een authentieke keuken! Heb jij een keuken of eetkamer met een meer moderne look en uitstraling? Bekijk dan eens on 70 delig bestek uit de Luxor of Bali serie. Deze modellen hebben ieder een unieke look waardoor zij een échte blikvanger zijn op iedere tafel! 

Vrijwel alle besteksets 70 delig die KookComfort aanbiedt zijn al te verkrijgen voor minder dan €200,-. De complete 70 delige bestekset uit de Haagsch Lofje serie is al voor jou voor €199,-. Ben je opzoek naar een iets goedkopere bestekset? Wat dacht je dan van de bestekset 70 delig uit de Monza serie van €164,-, de bestekset 70 delig uit de Donau serie voor €149,- of misschien de bestekset 70 delig uit de Fleurie serie voor €105,-. Dankzij ons ruime aanbod vind jij vast en zeker een bestekset die perfect bij jou past! Vind je het makkelijker om in het aantal personen te denken? Bekijk dan eens onze 12 persoons besteksets. Ben je op zoek naar besteksets voor minder personen? Bekijk dan eens onze 6 persoons besteksets