Een bestekset kan nooit groot genoeg zijn. Denk maar eens aan de momenten waarbij je dacht: “Onee, ik heb niet genoeg bestek voor iedereen! Wat moet ik nu doen?” Niets is namelijk zo vervelend wanneer je sommige gasten moet laten eten met plastic bestek. Om dit soort vervelende problemen te voorkomen is het aan te raden om een grote bestekset aan te schaffen. Op deze manier heb je altijd genoeg bestek voor iedereen! Je kunt nu al jouw vrienden, familie en kennissen met een gerust hart uitnodigen voor bijvoorbeeld een kerstdiner of ander 3-gangenmenu!

Bestekset 100-delig

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Een mooie bestekset 100 delig vind je bij KookComfort

Bij KookComfort hebben we verschillende besteksets in ons assortiment. Onze grootste bestekset is maar liefst een bestekset van 100 delen. Deze bestekset 100 delig is te verkrijgen voor verschillende prijzen in verschillende stijlen en kleuren. De meeste besteksets 100 delig zijn te verkrijgen voor minder dan €300,--. Voor slechts €300,- heb jij een bestekset van 100 delen die bestaat uit: 12 tafelmessen, 12 tafelvorken, 12 tafellepels, 12 dessertmessen, 12 dessertvorken, 12 dessertlepels, 12 cocktail-koffielepels, 12 cocktail-taartvorkjes, 2 serveerlepels en 2 sauslepels. Met een bestekset 100 delig heb jij dus voldoende bestek in huis voor 12 personen. Wij hebben besteksets voor allerlei aantallen. 

Een bestekset 100 delig is bij KookComfort ook te verkrijgen in verschillende stijlen en kleuren. De stijlen van 100 delig bestek zijn erg uiteenlopend, maar ze hebben allemaal één overeenkomst. Ze zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal. De materialen waarvan het bestekset 100 delig is gemaakt variëren van zilverwit edelstaal 18/10 en edelstaal 18/10. Daarnaast kun je ook nog uit verschillende kleuren kiezen. De bestekset 100 delig is namelijk te verkrijgen in zilver, grijs, koper glans, koper mat, zwart glans en zwart mat. Dankzij de verschillende kleuren wordt jouw keuze nog ruimer en kun jij ongetwijfeld een bestekset 100 delig uitkiezen die perfect past bij de stijl jouw eetkamer!