Steakbestek

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Daar zit je dan, je hebt een perfecte steak gebakken, maar je komt met geen mogelijkheid door je malse stukje vlees. Goed steakbestek is onmisbaar om je lekkere biefstukje of ribeye de baas te worden. Een vlijmscherp steakmes zorgt er namelijk voor dat je zelfs het meest malse stukje vlees makkelijk door kunt snijden. En natuurlijk is een steakmes ook voor andere dingen te gebruiken, zoals het snijden van pizza.

Gekarteld of glad steakbestek?

De meeste steakmessen zijn vaak gekarteld. Het grote voordeel van gekartelde messen is dat ze langer scherp blijven. Wanneer je naar duurdere varianten gaat kijken, valt het echter op dat deze steakmessen een gladde snede hebben. Dit helpt het mes nog soepeler door het vlees te laten glijden, mits het vlijmscherp is. Omdat het staalsoort van duurdere messen vaak ook harder is, kunnen deze messen scherper geslepen worden. Een steakmes met een gladde snede biedt dus de beste snijd ervaring, mits deze vlijmscherp geslepen is. Omdat dit bij dunnere, goedkopere staalsoorten vaak lastig te realiseren is, is een gekarteld steakmes een goede oplossing voor portemonnee.

Daarnaast is het belangrijk om altijd een houten ondergrond te gebruiken om op te snijden, zodat je steakbestek langer scherp blijft.

Steakbestek bestellen bij KookComfort

Loopt het water je inmiddels in de mond? Bij KookComfort vind je een groot aanbod steakbestek, van losse steakmessen tot een volledige steakmessenset. Zowel toegankelijk gekarteld steakbestek als een gladde steakmessen van topkwaliteit die geschikt zijn voor de horeca. En van verschillende merken zoals Arcos, Lou Laguiole, Taylor’s Eye Witness en Wartmann. Zo is er een steakmes voor elk budget.

Bestel je je steakbestek op werkdagen nog vóór 16:00 uur? Dan kan je de volgende dag al genieten van je nieuwe messen. Bovendien kan je binnen 14 dagen gratis retourneren als de verpakking ongeopend blijft en verzending is gratis vanaf een bestelwaarde van €60. Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier of via 085-0067230. Onze klantenservice helpt je graag.