Kinderbestek

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

Aflopend sorteren
 1. Amefa Kinderbestekset Teddy 4 delig zilver
  Adviesprijs € 32,95 Speciale prijs € 21,95
 2. Amefa Kinderbestekset Ballerina 4 delig zilver
  Adviesprijs € 40,95 Speciale prijs € 26,95
 3. Hisar kinderbestekset Ballon 3 delig zilver
  Adviesprijs € 37,00 Speciale prijs € 13,90
 4. Amefa Kinderbestekset Princess 3 delig zilver
  Adviesprijs € 24,95 Speciale prijs € 16,95
 5. Amefa Kinderbestekset Safari 4 delig zilver
  Adviesprijs € 29,95 Speciale prijs € 19,95
  Uitverkocht
 6. Amefa Kinderbestekset Rally 4 delig zilver
  Adviesprijs € 41,95 Speciale prijs € 24,95
  Uitverkocht
per pagina

Kinderbestek speciaal voor jonge kinderen

Ben je op zoek naar een bestekset voor de kleintjes? Bij KookComfort ben je aan het juiste adres. Tevens ben je bij ons op het juiste adres voor babybestek. Het wordt een gezellige boel aan tafel als de kleintjes mee kunnen eten. Geef de kinderen het gevoel dat ze er helemaal bij horen en dek de tafel met een kinderbestek. Naast dat je de kleintjes hiermee een gevoel van zelfvertrouwen geeft trainen ze ook de motoriek. Het eerste hapje van je dochter of van je zoon wordt net iets specialer met een kinderbestek.

Vrienden die een kleine hebben gekregen? Het is leuk en persoonlijk om een kinderbestek bij de geboorte te geven. Wat een andere optie is, geef de kinderen en ouders een kinderbestek cadeau als de kleine zijn eerste verjaardag viert. Andere momenten waarop dit een perfect cadeau is zijn tijdens doop, vormsel of de communie. Het is een echt tijdloos cadeau. Misschien heb je zelf vroeger wel een kinderbestek gehad en herinner je dit bestek nu nog. Het is op deze manier een leuke herinnering aan de kindertijd. 

Onderdelen in een kinderbestek

Een kinderbestek bestaat in de meeste gevallen uit 3 à 4 delen. Eigenlijk kun je wel stellen dat de basis altijd uit 3 delen bestaat. De sets die wij aanbieden hebben sowieso een kindermes, kindervork en kinderlepel. Daarnaast zijn er sets beschikbaar met een dessertlepel of nog een extra lepel. De set bestaat dan uit 5 delen.

De kinderbestekjes in het assortiment van KookComfort zijn voorzien van speelse figuurtjes. Zo staan er grappige afbeeldingen op van dieren, een beertje, een olifant, een eendje, een zeehond, een leeuwtje of aapje. Er zijn varianten waarbij het figuurtje is ingegraveerd of de diertjes zijn op het bestek geëmailleerd. De diertjes geven het bestek een vrolijk en aantrekkelijk uiterlijk. De kleine zal dolgraag willen gaan eten met dit bestek en ieder diner wordt voor de kleine een feestje. En wees niet bang dat de figuurtjes van het bestek verdwijnen. De technieken die gebruikt worden om de figuurtjes op het bestek te maken zijn erg duurzaam. De kleine zal zeker zijn complete kindertijd met plezier van het bestek gebruik kunnen maken.

Uiteraard is al het bestek veilig in gebruik en is het zo vervaardigd dat de kleine zich niet kan bezeren aan het bestek. Want als ouder weet je dat kinderen gaan spelen met alles wat je ze voorzet. Niet alleen het eten maar ook het kinderbestek zal door de kleine gezien worden als een leuke nieuwe uitdaging om mee te spelen. Zoals we al aangaven is hierover nagedacht en is het kinderbestek uit onze collectie 100% veilig voor de kleine.

Welke kinderbestek set is handig om te bestellen?

In principe heb je bij ons keuze uit 3 verschillende sets, namelijk 3-delige, 4-delige en 5-delige sets. Afhankelijk van de wensen en benodigdheden kun je kiezen uit een van die sets. 

Een voordeel van het kinderbestek van Michelangelo dat dit een merk is die altijd op zoek zijn naar kwaliteitsbewaking en bezig zijn met innovatieve producten. Het is een als merk onderdeel van het Duitse Carl Schmidt Sohn®.

Deze zijn in verschillende kleuren beschikbaar, maar zilver is daarbij wel het meest gangbaar. Kijk hierboven voor de verschillende soorten kinderbestek die wij bij KookComfort hebben. Mocht je toch voor een andere bestekset willen kiezen, dan kun je natuurlijk ook bij de rest van ons assortiment kijken.

Waarom je kinderbestek bij KookComfort bestellen?

Er zijn verschillende redenen waarom je prima bij ons je kinderbestek kunt bestellen. Zo zorgen wij ervoor dat wanneer je op werkdagen voor 16.00 bestelt, het de volgende dag in huis hebt. Daarnaast kan je de producten kostenloos retour sturen binnen 14 dagen. Verder rekenen wij geen verzendkosten vanaf een bestelling hoger dan € 60,-. En kun je op meerdere manieren veilig online betalen.