Hisar bestekset Orlando 12 persoons 60 delig zilver 2021

Besparing 47%
Speciale prijs € 114,90 20% Extra
kassakorting
Sale Price € 91,92
Uitverkocht
ART NR
103315
Hisar Bestek Orlando 12 persoons 60 delig
checkmark

6 echte winkels

checkmark

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis (ma t/m vrij)

checkmark

Adviseurs bereikbaar op werkdagen 085-0067230

checkmark

Ranking productkwaliteit d.m.v. sterren

Productomschrijving

 

Ontwerp

 

Het design van bestekmodel Orlando kenmerkt zich door zijn ranke strakke vormgeving. De steel is recht, de onderkant is schuin afgezet. Dit stijlaccent komt symmetrisch terug in de brug tussen de steel en het lepelblad.

 

Zowel het lepelblad als de tanden van de vork zijn, zoals je bij een rank modern vormgegeven bestekmodel verwacht, elegant van vorm.

 

Ondanks het ranke moderne silhouet zijn gewicht en grip perfect in balans.

 

Het hoogglans gepolijste bestek is gemaakt van 18-10 edelstaal.

 

Belangrijke kenmerken

 

  • Materiaal Thyssen Krupp 18-10 edelstaal dit materiaal is de meest luxe staalsoort dat gebruikt wordt voor bestek. 18-10 is een verhoudingsgetal van chroomstaal (18x) en nikkel (10x). De toevoeging van nikkel zorgt voor verbeterde eigenschappen van het RVS. Het beschermd tegen corrosie vlekken en maakt het mogelijk het bestek hoogglans te polijsten. Deze glans geeft een extra rijke uitstraling aan het bestek.
  • Doelgroep liefhebber van modern vormgegeven bestek
  • 4-6 persoonshuishouden deze samenstelling is geschikt voor een 4-6 persoonshuishouden. Bij het gebruik van ontbijt en diner en dagelijks 1x afwassen. Of een diner van 12 personen in 1 keer.
  • Samenstelling 60 delen 12x tafelmes 12x tafelvork 12x tafellepel 12x cocktaillepel 12x taartvorkje
  • Design Het ontwerp is rank, de lijnen zijn modern, het lepelblad en de tanden van de vork zijn elegant van vorm, passend bij het verfijnde moderne silhouet naar Italiaans design.
  • Verpakking full colour gift box
  • Vaatwasmachine bestendig* ja
  • Made in Europe Turkije
  • Garantie 10 jaar op materiaal en fabricagefouten

 

Samenstelling 12 persoons 60-delig

 

Onderdeel

Aantal

Lengte (in cm)

Gewicht (in gram)

Tafelvork

12

21.2 56 

Tafelmes

12

23.2 95 

Tafellepel

12

21 70 

Cocktaillepel

12

17 35 

Taartvork

12

17 29 

 

 

Hisar

 

De grootste zelfstandige bestekfabriek van Europa is opgericht in 1968 te Istanbul. De ontwerpen komen uit eigen huis of van gerespecteerde veelal Italiaanse ontwerpbureaus. Alle bestek wordt geproduceerd van gecertificeerd Duits Krupp Thyssen staal. De productie en kwaliteitscontrole geschiedt in eigen huis. Dit staat garant voor een kwalitatief goed eindproduct.

 

De fabriek produceert voor vele toonaangevende merken en maakt ook onder eigen naam bestek. Hisar bestek is in het thuisland, de omliggende landen en de luxe Arabische wereld onbetwist marktleider.

 

In 2011 is het familiebedrijf, vanwege haar goede naam en faam, als eerste opgenomen in het groots opgezette Turquality programma. Dit overheidsfonds maakt het mogelijk voortdurend te investeren in nieuwe producten, machines en afzetmarkten.

 

De reden dat KookComfort dit merk heeft opgenomen in het assortiment is dat veel Europese merken niet meer zelf produceren maar dit uitbesteden aan externe fabrieken in het verre oosten (China). De kwaliteit, de innovatie en de kwaliteitscontrole laat daarin vaak te wensen over.  

 

Wij hebben voorkeur voor familiebedrijven waar met veel passie en beleving geproduceerd en ontworpen wordt in eigen huis voor een optimaal eindproduct. Zoals het vroeger heel gewoon was

*vaatwasmachine bestendig houdt in dat het bestek direct na de wasbeurt uit de machine wordt genomen Waar nodig nadrogen. Dit voorkomt water en corrosie vlekken

Specificaties

Specificaties
Dikte3,0 mm
Bestek kleurzilver glans
Materiaal Bestek18/10
Aantal delen60-delig
MerkHisar
Model bestekOrlando
StijlModern