Hisar bestekset Milano 6 persoons 30 delig zilver 2022

Adviesprijs € 129,95 Speciale prijs € 79,90 20% Extra
kassakorting
Sale Price € 63,92
Uitverkocht
ART NR
103309
Hisar Bestek Milano 6 persoons 30 delig
checkmark

6 echte winkels

checkmark

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis (ma t/m vrij)

checkmark

Adviseurs bereikbaar op werkdagen 085-0067230

checkmark

Ranking productkwaliteit d.m.v. sterren

Productomschrijving

 

Ontwerp

 

De inspiratie van de ontwerper voor bestekmodel Milano zijn de grachten in mode en designstad Milaan. De rechte vorm van de steel die iets taps toeloopt richting het lepelblad symboliseert de oneindig lange gracht die aan het eind, voor ons oog, steeds smaller lijkt te worden.

 

De rechte brug tussen het lepelblad en het de steel staat symbool voor de opstap van de vele bruggen die het mogelijk maken de gracht over te steken.

 

Het ontwerp is rank, de lijnen zijn modern, het lepelblad en de tanden van de vork zijn elegant van vorm passend bij het verfijnde moderne silhouet.

 

Het hoogglans gepolijste bestek is gemaakt van 18-10 edelstaal.

 

De samenstelling bevat maar liefst 30 delen bestek geschikt voor 6 personen.

 

Belangrijke kenmerken

 

  • Materiaal Thyssen Krupp 18-10 edelstaal dit materiaal is de meest luxe staalsoort dat gebruikt wordt voor bestek. 18-10 is een verhoudingsgetal van chroomstaal (18x) en nikkel (10x). De toevoeging van nikkel zorgt voor verbeterde eigenschappen van het RVS. Het beschermd tegen corrosie vlekken en maakt het mogelijk het bestek hoogglans te polijsten. Deze glans geeft een extra rijke uitstraling aan het bestek.
  • Doelgroep liefhebber van elegant bestek met een moderne shape.
  • 2-3 persoonshuishouden deze samenstelling is geschikt voor een 2-3 persoonshuishouden. Bij het gebruik van ontbijt en diner en dagelijks 1x afwassen. Of een diner van 6 personen in 1 keer.
  • Samenstelling de samenstelling bevat alle delen die je nodig hebt bij een warme/broodmaaltijd inclusief Cocktaillepels en Taartvorkjes.
  • Design Het ontwerp is rank, de lijnen zijn modern, het lepelblad en de tanden van de vork zijn elegant van vorm, passend bij het verfijnde moderne silhouet naar Italiaans design.
  • Verpakking full colour giftbox
  • Vaatwasmachine bestendig* ja
  • Made in Europe Turkije
  • Garantie 10 jaar op materiaal en fabricagefouten

 

Samenstelling 6 persoons 30-delig

 

Onderdeel

Aantal

Lengte (in cm)

Gewicht (in gram)

Tafelvork

6

20,2

 50

Tafelmes

6

22,8

 92

Tafellepel

6

20,2

 63

Cocktaillepel

6

15,7

 31

Taartvork

6

15,7

 26

 

 

Hisar

 

De grootste zelfstandige bestekfabriek van Europa is opgericht in 1968 te Istanbul. De ontwerpen komen uit eigen huis of van gerespecteerde veelal Italiaanse ontwerpbureaus. Alle bestek wordt geproduceerd van gecertificeerd Duits Krupp Thyssen staal. De productie en kwaliteitscontrole geschiedt in eigen huis. Dit staat garant voor een kwalitatief goed eindproduct.

 

De fabriek produceert voor vele toonaangevende merken en maakt ook onder eigen naam bestek. Hisar bestek is in het thuisland, de omliggende landen en de luxe Arabische wereld onbetwist marktleider.

 

In 2011 is het familiebedrijf, vanwege haar goede naam en faam, als eerste opgenomen in het groots opgezette Turquality programma. Dit overheidsfonds maakt het mogelijk voortdurend te investeren in nieuwe producten, machines en afzetmarkten.

 

De reden dat KookComfort dit merk heeft opgenomen in het assortiment is dat veel Europese merken niet meer zelf produceren maar dit uitbesteden aan externe fabrieken in het verre oosten (China). De kwaliteit, de innovatie en de kwaliteitscontrole laat daarin vaak te wensen over.  

 

Wij hebben voorkeur voor familiebedrijven waar met veel passie en beleving geproduceerd en ontworpen wordt in eigen huis voor een optimaal eindproduct. Zoals het vroeger heel gewoon was

*vaatwasmachine bestendig houdt in dat het bestek direct na de wasbeurt uit de machine wordt genomen Waar nodig nadrogen. Dit voorkomt water en corrosie vlekken

Specificaties

Specificaties
Dikte3,0 mm
Bestek kleurzilver glans
Soort KwaliteitBestek
Materiaal Bestek18/10
Aantal delen30-delig
MerkHisar
Model bestekMilano
StijlModern
Maak je aankoop compleet