Hisar bestekset Bahama 12 persoons 60 delig zilver 2022

Besparing 50%
Speciale prijs € 155,90 20% Extra
kassakorting
Sale Price € 124,72
Uitverkocht
ART NR
103317
Hisar Bestek Bahama 12 persoons 60 delig
checkmark

6 echte winkels

checkmark

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis (ma t/m vrij)

checkmark

Adviseurs bereikbaar op werkdagen 085-0067230

checkmark

Ranking productkwaliteit d.m.v. sterren

Productomschrijving

 

Ontwerp

 

Het ontwerp is rank, de lijnen zijn modern. Het lepelblad en de tanden van de vork zijn elegant van vorm passend bij het verfijnde moderne silhouet.

 

De licht gebogen steel van de lepel en de vork heeft een lichte afronding aan de onderkant. Het heft van het mes is afgerond voor een prettige grip. Het gewicht is in perfecte balans met het elegante silhouet.

 

Het hoogglans gepolijste bestek is gemaakt van 18-10 edelstaal.

 

De samenstelling bevat maar liefst 60 delen bestek geschikt voor 12 personen. Het dessert bestek is elegant van vorm en zal menig vrouwenhand goed bevallen.

 

 

Belangrijke kenmerken

 

  • Materiaal Thyssen Krupp 18-10 edelstaal dit materiaal is de meest luxe staalsoort dat gebruikt wordt voor bestek. 18-10 is een verhoudingsgetal van chroomstaal (18x) en nikkel (10x). De toevoeging van nikkel zorgt voor verbeterde eigenschappen van het RVS. Het beschermd tegen corrosie vlekken en maakt het mogelijk het bestek hoogglans te polijsten. Deze glans geeft een extra rijke uitstraling aan het bestek.
  • Doelgroep liefhebber van een tijdloos modern vorm gegeven bestek.
  • 4-6 persoonshuishouden deze samenstelling is geschikt voor een 4-6 persoonshuishouden. Bij het gebruik van ontbijt en diner en dagelijks 1x afwassen. Of een diner van 12 personen in 1 keer.
  • Samenstelling de samenstelling bevat alle delen die je nodig hebt bij een warme/broodmaaltijd inclusief cocktaillepels en taartvorkjes.
  • Design Het ontwerp is rank, de lijnen zijn modern, het lepelblad en de tanden van de vork zijn elegant van vorm, passend bij het verfijnde moderne silhouet. Gewicht en vorm zijn perfect in balans.
  • Verpakking full colour giftbox
  • Vaatwasmachine bestendig* ja
  • Made in Europe Turkije
  • Garantie 10 jaar op materiaal en fabricagefouten

 

Samenstelling 12 persoons 60-delig

 

Onderdeel

Aantal

Lengte (in cm)

Gewicht (in gram)

Tafelvork

12

21,2

50

Tafelmes

12

23,5

103

Tafellepel

12

20,9

63

Cocktaillepel

12

16,9

30

Taartvork

12

17,0

24

 

 

Hisar

De grootste zelfstandige bestekfabriek van Europa is opgericht in 1968 te Istanbul. De ontwerpen komen uit eigen huis of van gerespecteerde veelal Italiaanse ontwerpbureaus. Alle bestek wordt geproduceerd van gecertificeerd Duits Krupp Thyssen staal. De productie en kwaliteitscontrole geschiedt in eigen huis. Dit staat garant voor een kwalitatief goed eindproduct.

 

De fabriek produceert voor vele toonaangevende merken en maakt ook onder eigen naam bestek. Hisar bestek is in het thuisland, de omliggende landen en de luxe Arabische wereld onbetwist marktleider.

 

In 2011 is het familiebedrijf, vanwege haar goede naam en faam, als eerste opgenomen in het groots opgezette Turquality programma. Dit overheidsfonds maakt het mogelijk voortdurend te investeren in nieuwe producten, machines en afzetmarkten.

 

De reden dat KookComfort dit merk heeft opgenomen in het assortiment is dat veel Europese merken niet meer zelf produceren maar dit uitbesteden aan externe fabrieken in het verre oosten (China). De kwaliteit, de innovatie en de kwaliteitscontrole laat daarin vaak te wensen over.  

 

Wij hebben voorkeur voor familiebedrijven waar met veel passie en beleving geproduceerd en ontworpen wordt in eigen huis voor een optimaal eindproduct. Zoals het vroeger heel gewoon was

*vaatwasmachine bestendig houdt in dat het bestek direct na de wasbeurt uit de machine wordt genomen Waar nodig nadrogen. Dit voorkomt water en corrosie vlekken

Specificaties

Specificaties
Dikte3,0 mm
Bestek kleurzilver glans
Soort KwaliteitBestek
Materiaal Bestek18/10
Aantal delen60-delig
MerkHisar
Model bestekBahama
StijlModern
vaatwasser bestendigJa, handafwas aanbevolen