Amefa bestekset Austin 12 persoons 48 delig Vintage Goud

Besparing 43%
Speciale prijs € 138,90 20% Extra
kassakorting
Sale Price € 111,12
Uitverkocht
ART NR
103239
Amefa Bestek Austin 12 persoons 48 delig Vintage Goud
checkmark

6 echte winkels

checkmark

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis (ma t/m vrij)

checkmark

Adviseurs bereikbaar op werkdagen 085-0067230

checkmark

Ranking productkwaliteit d.m.v. sterren

Productomschrijving

 

“Goud is warmte, glans en welvaart. Goud sprankelt en straalt luxe uit”

 

Ontwerp

 

Bestekset Austin in de kleur goud vintage van het Nederlandse Amefa combineert de nieuwe kleurtrend goud met een vintage uitstraling.

 

Het basismateriaal is RVS. De PVD-coating zorgt voor de goudkleur. Naast dit kleur pigment geeft het ook verbeterde eigenschap aan de bestekdelen. De coating maakt het bestek 100% corrosie bestendig en extra gehard.

 

Het licht gebogen, iets uitlopende heft, zorgt voor een prettige grip. De afgeronde onderkant en het licht ovalen lepelblad maakt bestek sierlijk maar het behoudt een moderne shape.

 

De goudkleurige PVD-coating is mat gesatineerd. Dit geeft het bestek een licht vintage design passend binnen de huidige trend van duurzaam.

 

Goud combineert uitstekend bij een zwart/donker servies voor een moderne en trendy look. Combineer goud bij een traditioneel wit/ivoor servies voor het creëren van een klassieke setting.

 

Wat is een PVD-coating?

 

De letters PVD staan voor Physical Vapor Deposition. Dit is een titanium coating die onder druk, in een drukcabine op het rvs-bestek verneveld wordt. Dit maakt het mogelijk om RVS (bestek) kleur te geven voor een extra stijlaccent.

 

Bijkomende extra voordelen zijn dat titanium harder is dan RVS en deze daardoor het RVS extra verhard. De coating sluit het RVS volledig af wat het bestek 100% corrosie bestendig maakt.

 

Een PVD-coating is 100% foodsafe en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen gesteld door de Europese voedsel en waren autoriteit.

 

Belangrijke kenmerken

 

  • Materiaal RVS 18-0 voorzien van goudkleurige PVD-coating mat gesatineerd.
  • Doelgroep liefhebbers van een rijk gedekte tafel die graag hun goede smaak etaleren. Herken jij je in de quote “goud is warmte, glans en welvaart, goud sprankelt en straalt luxe uit” Dan is dit jouw bestek!
  • 4-6 persoonshouden deze samenstelling is geschikt voor een 4-6 persoonshuishouden. Bij het gebruik van ontbijt en diner en dagelijks 1 keer afwassen. Of een diner van 12 personen in een keer.
  • Samenstelling voorzien van de basis items tafelmes, tafelvork, tafellepel koffie/dessertlepel.
  • Design door de afgeronde onderkant en het licht ovalen lepelblad sierlijk maar met behoudt van een moderne shape.
  • 100% foodsafe Een PVD-coating is 100% foodsafe en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen gesteld door de Europese voedsel en waren autoriteit.
  • Verpakking full colour gift box
  • Vaatwasmachine bestendig* ja Tip! Voor kleur behoud bevelen wij een handafwas aan.
  • Garantie 2 jaar op materiaal en fabricagefouten.

 

Samenstelling 12 persoons 48-delig

 

Onderdeel

Aantal

Lengte (in cm)

Gewicht (in gram)

Tafelvork

12

20,5

40

Tafelmes

12

23,7

80

Tafellepel

12

20,3

51

Koffie/Dessertlepel

12

14,3

19

 

Amefa

 

Het oer-Hollandse Amefa is opgericht door de Duitser Eugen Hollaender in 1931 te Apeldoorn. De naam Amefa staat voor Apeldoornse Messen Fabriek.

 

In de begin jaren van de onderneming produceerde men scheermesjes. Door de sterke concurrentie van het Amerikaanse merk Gillette dat, na de oorlog, zijn intrede deed in Europa is deze productie in 1950 gestopt.

 

Het produceren van rvs-bestekken en keukenmessen is op gang gekomen in de jaren 50 van de vorig eeuw. In de loop van de jaren is Amefa uitgegroeid tot markteider in bestekken en keukenmessen in Nederland.

 

Het leveren van kwalitatief goede producten en het oppikken van trends, zit in het DNA gebakken van dit oer-Hollandse bedrijf.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijke kernwaarde van het merk Amefa.  De navolging van de predicaten BSCI en FTA laten zien dat Amefa het serieus goed voor heeft met haar werknemers wereldwijd.

*vaatwasmachine bestendig houdt in dat het bestek direct na de wasbeurt uit de machine wordt genomen Waar nodig nadrogen. Dit voorkomt water en corrosie vlekken

Specificaties

Specificaties
Aantal delen48-delig
MerkAmefa
Bestek kleurgoud mat
Soort KwaliteitBestek
Materiaal Bestek18/0
Dikte2,5 mm
StijlTrendy
vaatwasser bestendigJa, handafwas aanbevolen
Model bestekAustin