Bekijk hier wat je nodig hebt om de lekkerste asperges te bereiden.

 

Het goed schillen van een asperge, met deze RVS dunschiller, is een must voor een malse sappige asperge zonder taaie deeltjes. Het groentemesje en de kunststof snijplank zijn handige tools om de asperges na het schillen op de juiste lengte (20 cm) te brengen door de onderkant er af te snijden. Daarna kunnen de schoongemaakte asperges de pan in.

 

De RVS apergepan pan maakt het mogelijk de asperges gelijkmatig uit 1 stuk te garen voor de juiste bite en presentatie op je bord. De overgebleven schillen en de afgesneden onderkanten heb je nodig voor het bereiden van een lekkere aspergesoep. Deze RVS soeppan heeft een handigheidje. De pan is voorzien van een korf zodat je in handig een beweging de schillen en de asperge restanten uit het kookvocht haalt.

 

De basis voor de lekkerste eigengemaakte aspergesoep is hiermee gereed. Volg daarna je favoriete recept en smullen maar!

 

 

 

 

Het witte goud van Hollandse bodem bereid je het beste in de asperge pan van Elo. De pan is gemaakt van 18-10 edelstaal en voorzien van massieve lekvrije grepen.

 

De smalle hoge pan maakt het mogelijk de asperges te bereiden met een evenwichtig garingproces voor de juiste bite. De binnen korf maakt het mogelijk om je asperges in 1 keer uit het kokende water te halen.

 

De pan gebruik je buiten het asperge seizoen om voor het bereiden van pasta al dente zoals de Italianen dat tot kunst verheven hebben.

 

Carl Schmidt Sohn® Soeppan XXL 10L PRO-X 18-10 Edelstaal met mandje 28 cm

 

De  Pro-X pannenlijn is door Carl Schmidt Sohn ontwikkelt voor de hobby- kok die graag met pannen werkt zoals de professional die gebruikt. De pannen zijn gemaakt van 18-10 edelstaal, dit zuivere materiaal is 100% foodsafe voor gezond koken.

 

De body van de pan is zowel aan de aan de buiten- als aan de binnenkant mat geborsteld. De buitenkant krijgt daardoor een stoere industriële look. De mat geborstelde binnenkant zorgt ervoor dat gebruikssporen minder zichtbaar zijn.

 

De inhoudsaanduiding in de binnenkant van de kookpannen maakt het gebruik van een maatbeker overbodig, wel zo praktisch!

 

Het handige mandje maakt het mogelijk om in 1 keer alles waar je je bouillon van getrokken hebt (bijvoorbeeld schenkel) uit de pan te halen. Snel en handig!

 

 

 

 

Carl Schmidt Sohn® Dunschiller Pegau Y

 

De Pegau dunschiller is gemaakt van hoogwaardig 18-10 edelstaal.

 

Deze schiller heeft een zeer ergonomische grip. Het mesje snijdt aan 2 kanten waarmee je razendsnel de asperges schilt. Deze dunschiller wordt de favoriet uit je keukenlade !

 

Het mesje is voorzien een oogje zodat je hem na het gebruik aan een keukenrail kunt hangen wel zo handig voor de professionele kok !

 

 

Arcos Groentemes Nova 10 cm

 

Het lemmet (100 MM) van het officemes is gemaakt van het door Arcos ontwikkelde en gepatenteerde Nitrum® roestvrijstaal. Dit extra geharde messenstaal heeft een hoge corrosie bestendigheid en daardoor bijzonder vaatwasmachine geschikt wel zo handig!

 

Het officemes is handig voor het snijden van de asperges in kleine stukjes. Het heft is gemaakt van stoer zwart polypropyleen (PP) dit is vormvast, heeft een hoge temperatuur bestendigheid voor een nog langere levensduur.

 

 

CS Kochsysteme® Kunstof Snijplankenset Marburg 3 delig

 

De snijplanken zijn gemaakt van het kwalitatief hoogwaardige Polypropylene in hardsteen decor.

 

Het materiaal Polypropylene is sterk, werkt bacterieremmend, en is vaatwasmachinebestendig.

 

Kunststof snijplanken ontzien de snijkant van het keukenmes waardoor je mes langer scherp blijft.

 

 

 

 

 

De beste Producten voor het bereiden van asperges
 1. Nr.1

  ELO Aspergepan Citrin 16cm

  262ELO_Aspergepan_Citrin_16cm
 2. Nr.2

  Carl Schmidt Sohn® Soeppan XXL 10L PRO-X 18-10 Edelstaal met mandje 28 cm

  CS Soeppan XXL 10L PRO-X 18-10 Edelstaal met mandje 28 cm 1
 3. Nr.3

  Carl Schmidt Sohn® Dunschiller Pegau Y

  Carl Schmidt Sohn Dunschiller Pegau Y 1
 4. Nr.4

  Arcos Groentemes Nova 10 cm

  Arcos Groentemes Nova 10 cm 1
 5. Nr.5

  CS Kochsysteme® Kunststof Snijplankenset Marburg 3 delig

  CS-Kochsysteme Kunstof Snijplankenset Marburg 3 delig 1