Vergelijk merken, modellen en prijzen - Advies op maat - Winkels

Almere

Korte Promenade 24
1315 HN Almere
E-mail: info@kookcomfort.nl

Ben jij op zoek naar een kookwinkel in Almere? Kom dan langs bij KookComfort Almere! Heb je een nieuwe wokpan, grillpan of koekenpan nodig? Of juist een bestek of bestekset? KookComfort is dé specialist op het gebied van bestek, pannen en keukenmessen. In onze kookwinkel in Almere vind je een ruim assortiment keukengerei van hoge kwaliteit, waaronder: bestek, pannen en keukenmessen.

26-03-2023 – KookComfort sluit de deuren voorgoed. Lees hier meer over het faillissement van KookComfort.
23-02-2024 – KookComfort gaat verder als advies website voor consumenten.

Openingstijden

maandag12:00 – 18:00

dinsdag10:00 – 18:00

woensdag10:00 – 18:00

donderdag10:00 – 21:00

vrijdag10:00 – 18:00

zaterdag10:00 – 18:00

zondag12:00 – 17:00

Door Kookliefhebbers, voor kookliefhebbers

KookComfort is opgericht door kookliefhebbers, voor kookliefhebbers. Wij hebben door jarenlange ervaring op het gebied van bestek, pannen en keukenmessen veel kennis opgedaan om de beste producten voor je uit te zoeken voor een eerlijke prijs.

Alle producten zijn bovendien eerst uitvoerig door het KookComfort testpanel getest, voordat ze in onze kookwinkel in Almere terecht komen. Zo weten wij zeker dat wij alleen de beste producten aanbieden aan onze klanten.

Dit zie je ook terug in de merken waarmee wij samenwerken. Stuk voor stuk zijn dit merken die regelmatig awards winnen om hun goede prijs/kwaliteit verhouding. Enkele topmerken die je bij KookComfort Almere kan terugvinden zijn:

Persoonlijk advies

We kunnen ons goed voorstellen dat je misschien niet precies weet waar je op moet letten bij het uitzoeken van een nieuw bestek, nieuwe messenset of pannen. Van welk materiaal moet je nieuwe bestek bijvoorbeeld gemaakt zijn of welk type pan sluit het beste aan bij mijn wensen en portemonnee? Bij KookComfort Almere staan onze specialisten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We zullen je vragen naar jouw wensen en eisen en gaan samen op zoek naar het beste pan of bestek voor jouw portemonnee.

Of je nou een beginner in de keuken bent, als hobbykok je vrije tijd het liefst in de keuken doorbrengt of zelfs een professionele chef bent, voor ieder niveau en iedere portemonnee hebben wij een passend product in ons assortiment.

Uiteraard geven we je ook graag tips over het juiste onderhoud van je nieuwe bestek of pannenset, zodat de producten zo lang mogelijk mee gaan.

Graag tot ziens bij KookComfort Almere!

Routebeschrijving

Onze kookwinkel in Almere Stad vind je tussen de Bottelaarpassage en Grote Markt aan de Korte Promenade 24. De centrale ligging zorgt ervoor dat onze vestiging goed bereikbaar is met zowel de fiets, de auto en het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Met de bus stap je uit bij bushalte Almere Stad, Passage of kom met de trein. KookComfort Almere ligt in een straal van 500m vanaf station Almere Centrum.

Praktische informatie

Met de onder andere de Muntgarage, Flevogarage, Krakelinggarage en de Regisseurgarage binnen een straal van 300m is er bovendien voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van de winkel te vinden. Ook als je niet uit Almere komt, maar bijvoorbeeld op zoek bent naar een kookwinkel in Lelystad, is deze KookComfort Almere dus goed bereikbaar.

Combineer je bezoek aan onze kookwinkel met een dagje shoppen in Almere Stad en/of pak  een terrasje op de Grote Markt.

Kookcomfort
Logo
Shopping cart